Če imaš meglenke jih prej odklopi. To narediš tako da avto dvigneš in pod meglenko je črna plastika ( kot pokrov na nekem pantu) in to cukneš dol, dol bojo padli kamenčki in ostala svinjarija. Potem pa samo še iztakneš konektor na meglenki.
odpreš pokrov motorja
-odstraniš 2 čepa na črni plastiki ki se drži odbijača in ima luknjo kamor gre "mehanizem" zapiranja pokrova nad njo pa gre gumica. upam da je jasno kaj mislim
-potem na obeh straneh pod odbijačem odšraufaš en ali dva šrufa ki držita podblatnik (črna plastika ki jo vidišče pogledaš med kolesom in blatnikom spodaj.
-potem na strani pri odbijaču odstraniš vsaj del al cel podblatnik (imaš 4 ali 5 plastičnih čepov) da lahko prideš do dveh M6 šraufov, ki jih odšraufaš z ključem 10.
To je to, če imaš meglenke jih odklopi, preden potegneš odbijač dol.
Pa fajn je če ti nekdo pomaga vsaj odstranit odbijač, če ne že pri celem postopku. Potem pa imaš na strani luči mislim da dva torx vijaka in pod lučjo enega. (je že nekaj časa odkar sem zadnjič menjaval luči pri tem cliotu, sem že pozabil. )
Če pa imaš clia 98-2001 pa ni treba odstranit odbijača, imaš na vrhu 2 vijaka in pod okrasno masko enega.
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... &start=360
Lahko malo v moji temi pogledaš če ti kej prova pride