Pozdravljeni zanima me kje bi dobil v sprej zmešano belo fosforno barvo, ki bi se svetila ponoči. Sedaj je zadeva pobarvana belo torej morem še 1x barvat ali se ta fosforna samo na vrh da?
Pa če se da zrihtat v sprej?
v lokalni trgovini kjer mešajo barve so me gledali ko da sem na glavo pado.
če mate v vašmu koncu kako specializirano trgovino z barvami pol ti lohk oni pomagajo (pr nas je to spekter iz ložnice pri žalcu). drugače pa na netu poiskat tam boš ziher našu. tud js sm isku barvo k se na toploti spreminja in so me čudn gledal pol sm pa na netu našu sam je bla cena tko huda da smo jo pol isklučl is projekta
jutri grem na smetanovo vprašat zadnjič sem se peljal mimo pa sem videl kje ampak ker nisem pažnje polagal sem pozabil točno ki je pol pa nism našo naslednič.
kontaktiraj miheta s ptuja (beli audi a6) ti pa ze vnaprej povem da nebo efekta niti podrazno! za to barvo rabis take priprave ter tako komoro ki jo ima samo pescica v evropi! podrobneje ti lahko razlozi tudi costum garage
Ja tale zgleda tazadna k da bi se na urah vozu. Sej zanimiv zgleda drgač no. Glede zakonitosti bi blo pa res fajn vedt ja še predn se podaš na tak projekt.
gaši je napisal/-a:zakaj pa to nebi blo zakonito?..sej pa je samo barva, pa tud šajna nena tak da bi motlo ostale udeležence v prometu..
Ne sploh ni moteče, ke se ti ponoč mim prpele avto ku se sveti ko novoletna jelka ... folk hitr bult za tm avtm pa direkt kšnmu u rit al ma u kak prometni znak ...
LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D
''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson
Ja sej neonke tud niso dovoljene ker oddajajo svetlobo ne.. je lahko to enak razlog za probleme, sicer ne podnevi, ponoči pa se vidi še posebej če maš avto cel dan na soncu.