Courage™ je napisal/-a:Kolika je vrednost je ena stvar, koliko pa je pripravljen folk za take felne odstet pa druga.
Sam vec nebi dal, saj za 500€ dobim nove felne z gumami dimenzij 18".
Pa predno bo spet naval, o je le MOJE mnenje, ce bo pa prijatelj dal 1200€ pa kr
Courage™ je napisal/-a:Zato pa prodajalci nabijajo cene v nebesa, ce smo ovce pa takoj letimo.
INFINITI je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Kolika je vrednost je ena stvar, koliko pa je pripravljen folk za take felne odstet pa druga.
Pa predno bo spet naval, o je le MOJE mnenje, ce bo pa prijatelj dal 1200€ pa kr
Bom tokrat malo OT, samo ko gledam tole in ščem 16" z zimskimi me pa zelo čudi da bi ble 18col z gumami tako malo
Torej najdi mi nove feltne 5X112 + zimske gume nove za (V rangu DUnlop SP wintersport, GY 7+ in ta rang) 205/55-R16 nosilni index 94) za toliko ali manj od 500 EUR
abbe je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Zato pa prodajalci nabijajo cene v nebesa, ce smo ovce pa takoj letimo.
al mas res dobre veze pa ti je to drago,ker pac dobis ceneje al pa pac kr neki kle pises.
najd poj feltne za manj kot 350 eur pa da so nove pa gume ravno tako nove,pa ne neke cungalunga gume..
Courage™ je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Kolika je vrednost je ena stvar, koliko pa je pripravljen folk za take felne odstet pa druga.
Bom tokrat malo OT, samo ko gledam tole in ščem 16" z zimskimi me pa zelo čudi da bi ble 18col z gumami tako malo
Torej najdi mi nove feltne 5X112 + zimske gume nove za (V rangu DUnlop SP wintersport, GY 7+ in ta rang) 205/55-R16 nosilni index 94) za toliko ali manj od 500 EUR
Sem komaj zdaj videl da si napisal zimske gume. Kompleti feln z zimskimi gumami so okoli 500 € (16 col), se mi pa res ne da zimskih iskat. Ti pa rade volje najdem kaj z letnimi gumami za omenjen budget
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost