Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

andrejkor
Nov uporabnik

Folija za prelimat streho?

Napisal/-a andrejkor Sr sep 01, 2010 3:00 pm

Zanima me če je možno kje dobiti črno folijo v tako veliki meri da bi jo enotno nalimal na streho? in približno ceno za m2 folije?

In pa še drugo vprašanje, a bi se dobila kje folija točno v barvi avta(metalik)??

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Sr sep 01, 2010 3:03 pm

search
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Sr sep 01, 2010 3:07 pm

O tega je kr neki napisanga ... malo poišči ... drugače pa google sigurno ve ...
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

andrejkor
Nov uporabnik

Napisal/-a andrejkor Sr sep 01, 2010 3:09 pm

google vse najde, razen aktualne cene... :cry:

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Napisal/-a Matey_ Sr sep 01, 2010 3:10 pm

andrejkor je napisal/-a:google vse najde, razen aktualne cene... :cry:

Ja dej pol pa Fazer.ju piši ... pa ti bo odgovoru ...

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

andrejkor
Nov uporabnik

Napisal/-a andrejkor Sr sep 01, 2010 3:47 pm

In kdo je to? :D Da sploh vem koga iščem...

Zanimajo me predvsem ljudje iz foruma ki se ukvarjajo z tem? In njihove ponudbe za recimo mojo streho 107cm * 170cm, recimo z črno folijo ali pa mogoče karbon look!
Drugače pa kot vidim so cene folijo dokaj ugodne cca 10€/m2, tako da bi jst to poskuso sam nalepit, zato me zanima če se je že kater uporabnik lotil tega??
LP

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Napisal/-a Matey_ Sr sep 01, 2010 4:08 pm

andrejkor je napisal/-a:In kdo je to? :D Da sploh vem koga iščem...

Zanimajo me predvsem ljudje iz foruma ki se ukvarjajo z tem? In njihove ponudbe za recimo mojo streho 107cm * 170cm, recimo z črno folijo ali pa mogoče karbon look!
Drugače pa kot vidim so cene folijo dokaj ugodne cca 10€/m2, tako da bi jst to poskuso sam nalepit, zato me zanima če se je že kater uporabnik lotil tega??
LP

No Fazer je podjetje, ki se že kar nekaj let ukvarja s predelavami vozil ... tukaj je link.

Osebno se še nikoli nisem lotil takega podviga, vendar bi raje to delo zaupal strokovnjaku, ki ve kaj dela, da pol en dobiš kakih mehurčkov ali da ti streha ne začne odstopati.

LP
Matej

andrejkor
Nov uporabnik

Napisal/-a andrejkor Sr sep 01, 2010 4:31 pm

Hvala!

No upam da bom tu na forumu najdel kakšnega junaka, ki se je že lotil tega oz. vsaj postopek pozna!

LP

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Sr sep 01, 2010 4:35 pm

Ena od firm ki to dela je Poglej Poglej, pa mislim da jih je še ene par v slo. Brezveze to se fijačkat, če nimaš teh nekaj 10 € da plačaš delo, pač ne imej folije. No vsa jaz sem mnenja, da ali je stvar narejena kot se spodobi ali pa se je ne dela/montira.

P.S. Najti se sklanja našel, ne najdel.

perom
Nov uporabnik

Napisal/-a perom Sr sep 01, 2010 4:58 pm

Se ukvarjam s tem in ti povem, da če še nikoli nisi delal tega, ti ne bo uspelo. Zgleda že enostavno, ko se pa 1x lotiš, pa vidiš kje si. Če hočeš imeti lepo pa kvalitetno narejeno, naj ti nebo škoda denarja, pa še garancijo imaš. Več na PM.

LP

astragsi
Novinec

Napisal/-a astragsi Če sep 02, 2010 7:20 am

mene zanima za bmw 5 e39 bi dal karbonsko folijo na streho kdo bi mi to naredil pa koliko priblizno bi prislo v eur :)

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Če sep 02, 2010 7:22 pm

Pokliči tukaj,delaj kvalitetno in dokaj ugodno ;)

Še link:
http://www.poglejpoglej.si/
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor Če sep 02, 2010 8:01 pm

andrejkor je napisal/-a:Hvala!

No upam da bom tu na forumu najdel kakšnega junaka, ki se je že lotil tega oz. vsaj postopek pozna!

LP

Evo postopek...pri podjetju, ki izdeluje reklamne napise za na avtomobile kupiš samolepilno folijo(znamka oracal ali kaj podobnega, te so v rolah največje širine 140 cm x 30 m) dolžine kolikor pač rabiš (cca 2m). Za kvalitetno delo rabiš kar se da čisto okolje, v nadaljevanju boš razumel zakaj. Streho dobro očisti da gor ne bo umazanije, samolepilno folijo poleži na (čista) tla na lice in odlepi folijo, ki prekriva lepilo (tu pazi da se ti nalepka ne prepogne in zlepi ali umaže) nakar prešpricaj lepilo s steleksom in ga razmaži po lepilu (lepilo postane nelepljivo). Premočeno nalepko položi na streho (temu postopku se reče polaganje nalepke ''na vodo''), ker lepilo ne drži nalepka plava po strehi (če je dovolj mokra) in se jo da zelo natančno postaviti. Ko je nalepka na mestu s pomočjo gobice ali plastične deščice (npr ovitka za cd-je) stisneš vodo izpod nalepke (iz centra nalepke navzven proti robom). Ko se lepilo posuši drži enako kot pred postopkom. Na koncu je pomembno da nalepko lepo obrežeš po robovih da se skrije pod tesnila ali zaviha v utore na strehi. Če ti na koncu ostane kje še kak mehurček ga preprosto prebodeš z iglo.
Upam da ti pride to prav, če se ti pa zdi pretežko, prepusti strokovnjaku.

Lp
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov