Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Kia Pro Ceed

Napisal/-a AVX Sr nov 03, 2010 5:35 pm

Okej stvar je sledeča. Na spomlad se bodo kupovale felgice za nov avtek, ki je ubistvu naročen =)

na avto gredo 18 colke sigurno samo zj bi pa rabu pomoč koliko jodov in kateri ET hočem pa da je felga malenkost pod blatnikom, in ne ravno z blatniku, ker pride že pol preveč grdo. Hvala ;)
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Re: Kia Pro Ceed

Napisal/-a _furby_ Sr nov 03, 2010 9:31 pm

ce ti bo guma do roba in ce ga bos se nizal zraven, pol ti zna kaj drsat v blatnik ;)

tko da prestudiraj kolko lufta rabi
turbo inside

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Če nov 04, 2010 2:43 pm

AVX je napisal/-a:Okej stvar je sledeča. Na spomlad se bodo kupovale felgice za nov avtek, ki je ubistvu naročen =)

na avto gredo 18 colke sigurno samo zj bi pa rabu pomoč koliko jodov in kateri ET hočem pa da je felga malenkost pod blatnikom, in ne ravno z blatniku, ker pride že pol preveč grdo. Hvala ;)

Sori ker sem malo siten ampak daj mi povej kaj naj bi predstavljal jod? poleg kemičnega elementa? Za svoje vprašanje pa poglej temo v galeriji od enega uporabnika, ki ima 19tke na procee'd-ki, bo verjetno vse vedel kar te zanima...

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Če nov 04, 2010 2:52 pm

Širina felge. Ima drugač iste dimenzije kot cola. 1 cola = 1 jod.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Če nov 04, 2010 3:52 pm

No da malo razširim obzorje, ne tega vzeti kot napad ;) Jod je nemška izgovorjava črke J. Ta črka pri širini feltne ne označuje drugega kot obliko roba. Sama širina pa se meni v inčih 1 inč = 2,54cm, po domače cola. Oblika roba je lahko tudi drugačna, npr. JJ pri nekaterih offroad-erjih, potem imaš še P, B, K in eno tono drugih, ki jih ne rabiš vedeti, če ne voziš eksotike, tovornjakov ali zelo starih avtomobilov. Bistvo je, da se je včasih pametno malo bolj pozanimati kaj govorimo, ker jod v slovenščini opisuje samo kemično sestavino, v nemščini črko in morda v kakšnem drugem jeziku zmaja, letalo ali mastne polpete...

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov