Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Pacek
Novinec

Hyundai ATOS urban 1.0 GT

Napisal/-a Pacek Ne nov 16, 2003 12:28 pm

HuHu zanima me do kaksne mere in kaj bi lahko vse modal pri tem avtu =)
ima kdo kaksno idejo kaksne special slike kje bi lahko tu zmodificiral v Sloveniji itd

:P
ker ne najdem nobene slikce spedenanga Atosa =)

Strup je v mejhnih flaskah

Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne nov 16, 2003 3:34 pm

ufff meni je ratalo samo tole najti :
http://free-zg.hinet.hr/atos-dremel/
Slika
Slika

iskal sem ker bova z punco najbrž ta avto kupila (nekje maja)... si ti zadovoljen z njim? kolko ti kej porabi?

(aja regy je enkrat objavil en link za hyundaye... mogoče je tm tud atos zravn :wink: )
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Pacek
Novinec

hey nice nice

Napisal/-a Pacek Ne nov 16, 2003 4:13 pm

umm avto je super saj zame pospeske ma najbolse za 1.0 masino uceri sm sisnu audija na avtocest :o res da je biu en nemc upokojenc not sam pustmo to =)

Kur pa kaj pa vem uceri sm su u lj naredu 170 km pa mi je slo malo vec kot pa 1/4 tanka ( z vožnjo 170 po tanov avtocest pred kranjem )

4 smo bli v avtu = 170 do konca kar je slo :) 0 spedenan direkt s tovarne seprau bi ga lahko se mau vec nabu k se ga bo zrihtal 1x =)

tale hrvat ma pa ornk spedenanga usec mn je :) sam kje bi dobu tle u slovenij spoylrje itd .. kar sm gledou nimajo za hyundaya nobenga tuning firma :wink:

Na ovinkih se tud dobr drzi sm su ene 80 skoz dost ostr ovink pa me ni vn vrglo nevem a sm mu sreco al pa se dobr drzi ceste =)

Za po mestu @ okolico rula

maky
Moderator foruma

Re: hey nice nice

Napisal/-a maky Ne nov 16, 2003 4:17 pm

Pacek je napisal/-a:umm avto je super saj zame pospeske ma najbolse za 1.0 masino uceri sm sisnu audija na avtocest :o res da je biu en nemc upokojenc not sam pustmo to =)

Kur pa kaj pa vem uceri sm su u lj naredu 170 km pa mi je slo malo vec kot pa 1/4 tanka ( z vožnjo 170 po tanov avtocest pred kranjem )

4 smo bli v avtu = 170 do konca kar je slo :) 0 spedenan direkt s tovarne seprau bi ga lahko se mau vec nabu k se ga bo zrihtal 1x =)

tale hrvat ma pa ornk spedenanga usec mn je :) sam kje bi dobu tle u slovenij spoylrje itd .. kar sm gledou nimajo za hyundaya nobenga tuning firma :wink:

Na ovinkih se tud dobr drzi sm su ene 80 skoz dost ostr ovink pa me ni vn vrglo nevem a sm mu sreco al pa se dobr drzi ceste =)

Za po mestu @ okolico rula

no sej to je men važna....tamalo bo avto itak mela za po mestu=od ene trgovine do druge :P :P :P :P :twisted: :twisted:

za spojlerje pa hmmmmm fazer... www.fazer.si ti jih bo naredu po meri in je...imaš papirje za homologacijo in vse...edino drago bo...

kaj pa kašne feltne?kolk je to sploh razmak med šraufi?

btw:kontaktiraj regy-a za članstvo v hyundai klubu :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Pacek
Novinec

Napisal/-a Pacek Ne nov 16, 2003 7:43 pm

oh zenske =) ce ne bi blo njih bi mu ze audija ;o))

kok bi pa prslo cirka za ceu avto KIT okol'n'okol spojlercki =) da vem kok morm sparat zacet

Feltne je bl tko ene 5cm razlike med sraufi prejle sm biu u Hyundai salonu u Lescah sm gledou ulite feltne zgledajo zlo sexy =)

A ma ta hyundai klub ksn page alpakej =) ful me zanima ce je ksn spedenan atos u slovenij :)

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Ne nov 16, 2003 7:58 pm

od 100-300 prešernčkov :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Pacek
Novinec

uf uf u fuf uf uf uf puf puf puf uf u=)

Napisal/-a Pacek Ne nov 16, 2003 8:08 pm

a bom pol saj pozim lohk pluzu z njimi cej tko drago ;o))

kva pa ce bi pr 100 jurjih ostal ? =))

maky
Moderator foruma

Re: uf uf u fuf uf uf uf puf puf puf uf u=)

Napisal/-a maky Ne nov 16, 2003 8:16 pm

Pacek je napisal/-a:a bom pol saj pozim lohk pluzu z njimi cej tko drago ;o))

kva pa ce bi pr 100 jurjih ostal ? =))

he he jaz sem dal 300 samo za spojlerje brez montaže in lakiranja... :D :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Pacek
Novinec

yay

Napisal/-a Pacek Ne nov 16, 2003 8:36 pm

arabs ksnga sina al pa kej ? =)) ja sam ti si dau za audija tolk predvidevam atos je 1/2 manjsi ;o))

maky
Moderator foruma

Re: yay

Napisal/-a maky Ne nov 16, 2003 8:45 pm

Pacek je napisal/-a:arabs ksnga sina al pa kej ? =)) ja sam ti si dau za audija tolk predvidevam atos je 1/2 manjsi ;o))

he he pr 21 še kr neki cajta ne rabim otrok :D:D
drugače pa sem rekel tko od oka... je spet fora da boš 1 (predvidevam) ki bi mu fazer delal spojlerje in vrjemi bi dal mal večjo ceno kot za kašne,ki jih je že 100 naredil...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Pacek
Novinec

hmmm

Napisal/-a Pacek Ne nov 16, 2003 9:22 pm

seprau bom glavni in zesci in oh in sploh hud tlele po tej evropi gor pa dol ;o)
ful me zanima ce je ksn atos spedenan u slovenij TA NEJ SE JAVI =))
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov