Sem iskal če tema ze obstaja pa mi ni ratal najdt ... ce sm kej spregledov se vnaprej opravičujem.
Torej zanimajo me nalepke za avto ... ket bi se jih dalo dobit in za kolk dnarja

lp beno

lipnik[b] je napisal/-a:Najprej lep pozdrav iz moje strani.
Sem iskal če tema ze obstaja pa mi ni ratal najdt ... ce sm kej spregledov se vnaprej opravičujem.
Torej zanimajo me nalepke za avto ... ket bi se jih dalo dobit in za kolk dnarjakaksne mate kej izkusnje z tem in podobno...
lp beno
__PAJSAR__ je napisal/-a:lipnik[b] je napisal/-a:Najprej lep pozdrav iz moje strani.
Torej zanimajo me nalepke za avto ... ket bi se jih dalo dobit in za kolk dnarjakaksne mate kej izkusnje z tem in podobno...
lp beno
Če lahko počakaš še pribl 14 dni, boš na naslovu www.zupdesign.com našel preko 100 atraktivnih designov za osebna vozila.
Več o tem pa takrat.
BAGI je napisal/-a:Mene pa zanima če je kdo že najdu kašno pametno stran s tatooji in nalepkami za na avto, al pa če ma kdo kašne primere doma, k bi si kr sam naredu tatooje????ops:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov