CupraR je napisal/-a:TUV morš met sam zato ker so na LPP-ju kekci, vpišejo ti itak samo dimenzijo gume.
Maš dve opciji: si sposod papirje od kolega al pa jih sam nared. Fora je, da je važna samo dimenzija feltne in gume na TUV-u (in da paše na tvoj tip avta!!!) ki se more ujemat z dimenzijo feltne(širina) in dimenzijo gume na tvojem avtu. Sama firma feltne nima veze. Če te še kej zanima pa upraš, sm dobr preštudiru tele feltne in tut uspešno homologiral![]()
Matt je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:TUV morš met sam zato ker so na LPP-ju kekci, vpišejo ti itak samo dimenzijo gume.
Maš dve opciji: si sposod papirje od kolega al pa jih sam nared. Fora je, da je važna samo dimenzija feltne in gume na TUV-u (in da paše na tvoj tip avta!!!) ki se more ujemat z dimenzijo feltne(širina) in dimenzijo gume na tvojem avtu. Sama firma feltne nima veze. Če te še kej zanima pa upraš, sm dobr preštudiru tele feltne in tut uspešno homologiral![]()
Stari help me. Imam astro F in 17 colke gor. Feltne so za mojo astro ampak kupil sem nove v italiji in se unim kekckom ne da povedat kaj bi rad in se mi ne da vsakic dol letet pa bla bla.... rad bi jih ponaredil in ti bi mi pomagal .hehe
Skull23 je napisal/-a:
A misliš da mi bo tuv poslal po pošti? Po faxu? Krško mi je mal daleč... pa nisem niti pri njemu kupo felge... hmmm
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov