Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

16v
Nov uporabnik

Homologacija alu platišč

Napisal/-a 16v To nov 18, 2003 4:28 pm

Živjo!
Jest sem kupu ene full dobra alu-platišča firma mislim da je AIW in to rabljena. Zdaj bi pa rad naredu homologacijo pa nimam a-testa od platišč! Kako zdej narest to homologacijo???? Sem že študiral na opcijo da bi si platišča sposodu od nekoga ki ima a-test naredu z njimi homologacijo pa pol dal svoje gor samo zdej ne vem a oni vpišejo v homologacijo proizvajalca platišč al samo dimenzije gum! Kolk'r jest vem samo dimenzije gum samo ni mi jasn zakaj je treba met pol še a-test od platišč???
Če se kdo na to malo bolje spozna prosim za mnenja HVALA!!!!

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR To nov 18, 2003 4:45 pm

TUV morš met sam zato ker so na LPP-ju kekci, vpišejo ti itak samo dimenzijo gume.

Maš dve opciji: si sposod papirje od kolega al pa jih sam nared. Fora je, da je važna samo dimenzija feltne in gume na TUV-u (in da paše na tvoj tip avta!!!) ki se more ujemat z dimenzijo feltne(širina) in dimenzijo gume na tvojem avtu. Sama firma feltne nima veze. Če te še kej zanima pa upraš, sm dobr preštudiru tele feltne in tut uspešno homologiral :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 To nov 18, 2003 10:38 pm

CupraR: a veš mogoče kje bi se dalo dobit original papirje od alessio felten?

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR To nov 18, 2003 11:03 pm

Nope nimam pojma-vem samo kako fake tuv narest :lol: -če kkšnga zanima, nej mal iskanje uporab, sm dal clo link od ene strani ,kjer so tuvi

16v
Nov uporabnik

Napisal/-a 16v Če nov 20, 2003 5:30 pm

Sem malo poiskal kot si rekel in nasel tvoj link! Samo to so nemške feltne in papirji pišejo v nemščini jaz mam pa italjanske feltne tak da tole po moje ne bo šlo skup? Kaj ti praviš?

Uporabniški avatar
Matt
Uporabnik

Napisal/-a Matt Če nov 20, 2003 6:37 pm

CupraR je napisal/-a:TUV morš met sam zato ker so na LPP-ju kekci, vpišejo ti itak samo dimenzijo gume.

Maš dve opciji: si sposod papirje od kolega al pa jih sam nared. Fora je, da je važna samo dimenzija feltne in gume na TUV-u (in da paše na tvoj tip avta!!!) ki se more ujemat z dimenzijo feltne(širina) in dimenzijo gume na tvojem avtu. Sama firma feltne nima veze. Če te še kej zanima pa upraš, sm dobr preštudiru tele feltne in tut uspešno homologiral :lol: :lol:

Stari help me. Imam astro F in 17 colke gor. Feltne so za mojo astro ampak kupil sem nove v italiji in se unim kekckom ne da povedat kaj bi rad in se mi ne da vsakic dol letet pa bla bla.... rad bi jih ponaredil in ti bi mi pomagal .hehe :twisted:
www.mhd-racing.com
Slika Na novo rojen 04.07.2004

Uporabniški avatar
povzek
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a povzek Če nov 20, 2003 6:42 pm

Ma sam najd ene papirje kjer je tvoj avto zravn napisan, pa bo vse vredu!
Uni kekci eetak ne vejo kwa delajo! Jest sm mu dal clo napačne papirje, pa tip sploh ni dujeu!
Če pa res nauš nč najdu, dej pa od kolega feltne gor (pa k ma papirje), pa boš brez problema skos pršu! Ne sekiri se!

Uporabniški avatar
BESTJA
Nov uporabnik

Napisal/-a BESTJA Če nov 20, 2003 7:23 pm

Matt je napisal/-a:
CupraR je napisal/-a:TUV morš met sam zato ker so na LPP-ju kekci, vpišejo ti itak samo dimenzijo gume.

Stari help me. Imam astro F in 17 colke gor. Feltne so za mojo astro ampak kupil sem nove v italiji in se unim kekckom ne da povedat kaj bi rad in se mi ne da vsakic dol letet pa bla bla.... rad bi jih ponaredil in ti bi mi pomagal .hehe :twisted:

En TUV se našel za astro. Mal na pamet sem se odločil za 1.6 16v, se pa lahko sam pozabavaš na http://www.alcar.de sam enter klikneš, potem pa na levi strani najdeš
TUV Gutachten potem pa izbiraš: avto, model, motor, ,..... :lol:
HITRA BRZINA - GVIŠNA SMRT

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Če nov 20, 2003 9:40 pm

TUV je itak nemški papir-tko da tut če so feltne iz moldavije :lol: mora bit TUV še zmerm u nemščini.
Tle mate še temo kjer sm enim parim razložil kaj nej nardijo.
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=4792&postdays=0&postorder=asc&start=0

Hitra varjanta :lol: :
www.rh-alurad.de

http://www.rh-alurad.de

greš na räderinfo, izbereš znamko in model avtomobila, na desni strani se ti pokažejo felge, klikneš na felgo, klikneš na typ, e tu pa klikneš na Gutachten in to je to. Shrans si na disk (rabs acrobat reader) popravs kar rabs, sprintas in neses na LPP.

Če pa še kdo kej rab pa nej kr upraša, bomo pomagal :lol: [/url]

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan Če nov 20, 2003 10:02 pm

S čim se pa popravi? Z Acrobatom (ne reader)? Bom raj počaku na odgovor, kot pa da grem iskat CD :P
Slika

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Če nov 20, 2003 10:18 pm

Ja nej bi se tut dal, jst sm bl svojo varjanto udaru, sprintu številke, čes polepu pa skeniru :lol:

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Če nov 20, 2003 10:25 pm

CupraR je napisal/-a:Ja nej bi se tut dal, jst sm bl svojo varjanto udaru, sprintu številke, čes polepu pa skeniru :lol:

madona jaz pa mam originalni tuv pa ne dobim homologacije :evil:
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Če nov 20, 2003 10:34 pm

Hm kako pa to-pr Leonu zna bit edini problem če bi dal 245 širino gume gor :lol: Če maš TUV pa piše da so feltne in dimenzija gume primerna za tvoj avto in se ujemajo papirji s kombinacijo ki jo maš montirano, in če ti nočjo homologirat pol bo treba mal na ostro se z njimi pogovorjat. Men so tut za Remusa neki mutili, no pol k sm jim reku nej kkšnga druzga podejb...avajo so mi pa normalno vpisal na licu mesta. Žal je dons povsod tko, da z lepo besedo nč več ne rešš-žal.

Ruff_Ryder
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Ruff_Ryder Če nov 20, 2003 10:46 pm

Ej CupraR, ce se jest prov spomnim hodis ti na ekonomijo a ne? Te bom spomlad mal pocukal glede homologacije, a ql? :D

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Če nov 20, 2003 11:38 pm

Alfa je napisal/-a:Več ti ne morem pomagati :D :

http://www.car.si/alessio/

A misliš da mi bo tuv poslal po pošti? Po faxu? Krško mi je mal daleč... pa nisem niti pri njemu kupo felge... hmmm

Uporabniški avatar
Mantara
Novinec

Kraj: Obala

Napisal/-a Mantara Pe nov 21, 2003 6:29 am

Skull23 je napisal/-a:
Alfa je napisal/-a:Več ti ne morem pomagati :D :

http://www.car.si/alessio/

A misliš da mi bo tuv poslal po pošti? Po faxu? Krško mi je mal daleč... pa nisem niti pri njemu kupo felge... hmmm

Jaz sem jim poslal mail in so mi drugi dan poslali TUV nazaj po mailu v .pdf obliki ;) :D
Alessio ne komplicira glede TUV-a! Napisi lepo v Italijanscini in poslji na ta mail:
alessiomeccanica@tin.it al pa na ta ruotealessio@tin.it in ti bojo odgovorili (vsaj menii so odgovorili)!
LP!
Slika

Uporabniški avatar
Matt
Uporabnik

Napisal/-a Matt Pe nov 21, 2003 1:14 pm

Najlepsa hvala vsem. Sem si ze sprintal svoj TUV. Neke druge felge ampak drugo vse isto. Se enkrat najlepsa hvala. Cupra - R pa BESTJA imata pijačko v dobrem če vidita mojo astro samo recita ali pa na kakem dragu. Ajde. Hvala
www.mhd-racing.com

Uporabniški avatar
Matt
Uporabnik

Napisal/-a Matt Pe nov 21, 2003 1:19 pm

hudo dobre volje sem zdaj
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:vrum :vrum :vrum :vrum :vrum
www.mhd-racing.com

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Pe nov 21, 2003 1:55 pm

Ruff_Ryder ni panike, ko boš kej rabu mi sam sproroč.

Matt no sam da smo ti pomagal, zato pa smo tle na forumu :lol:
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov