Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

FreaK_22
Novinec

LED žarnice z uporom ???

Napisal/-a FreaK_22 Če jan 27, 2011 8:37 am

Pozdraveljeni!

Zanima me informacija ,če ima mogoče kdo izkušnje z temi LED žarnicami z uporom za pozicijo, imam problem ,ker mi avto javi napako z led žarnico in naj bi s temi žarnicami ta problem bil rešen...? Imam avto BMW 3 E90.
Kupil bi pa te žarnice http://asrb2c.tronportal.si/Article.asp?articleid=39538

Lp :)
Allways tuning

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Re: LED žarnice z uporom ???

Napisal/-a kljukec Če jan 27, 2011 9:38 am

tele so grde :)
jst tud zdele kupujem, pa se bom odloču za žarnico t upori, ki je vizualno podobna tejle
http://www.svetoglasov.si/mali-oglasi/a ... -bela.html

prodaja jih isti tip, stanejo pa 8.90 eur - baje da če so težave na cenejših, da naj bi s temi reševali težavo

me pa zanima druga zadeva- na tablicah imam iste žarnice- ali se tudi potrebuje upor ali ne ??
lp

FreaK_22
Novinec

Napisal/-a FreaK_22 Če jan 27, 2011 2:58 pm

kljukec je napisal/-a:tele so grde :)
jst tud zdele kupujem, pa se bom odloču za žarnico t upori, ki je vizualno podobna tejle

prodaja jih isti tip, stanejo pa 8.90 eur - baje da če so težave na cenejših, da naj bi s temi reševali težavo

me pa zanima druga zadeva- na tablicah imam iste žarnice- ali se tudi potrebuje upor ali ne ??
lp

sej sem mislo prvo te vzet http://asrb2c.tronportal.si/Article.asp?articleid=39548 ampak jih nimajo na zalogi, v bistvu se mi ne gre za lepoto žarnic ;) gre se,da bo svetla belo in brez napak...
Allways tuning

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Pe jan 28, 2011 8:53 am

FreaK_22 je napisal/-a:
kljukec je napisal/-a:tele so grde :)

lp

sej sem mislo prvo te vzet http://asrb2c.tronportal.si/Article.asp?articleid=39548 ampak jih nimajo na zalogi, v bistvu se mi ne gre za lepoto žarnic ;) gre se,da bo svetla belo in brez napak...

mini je pa pomembno da sveto belo, enakomerno in čim bolj podobno navadni žarnici - snop svetlobe
to je pa pomoje omogočeno le z ledom na vseh straneh
lp

Uporabniški avatar
bronski1
Novinec

Napisal/-a bronski1 Pe jan 28, 2011 9:33 am

Evo ,da še jaz napišem izkušnjo z led žarnico prvo sem imel smd z osmimi led diodami šest spredaj po eno ob strani z uporom po dolgem matranju z žarnicami so le zasvetile problem pa je bil,ko sem prižgal avtomobil mi javilo napako. Avtomobil sem moral ugasniti vzeti ključe iz ključavnice ponovno štartati še enkrat in je delovalo.Nato sem jih prodal,ker sem izgubil preveč časa s tem delom.No imel pa priliko naročiti od nemca oz.znanca led žarnici ki so stali 30 Eur in dal sem jih samo noter in delujejo brez karšnihkoli težav niti mraz ji ne more nič.Je original nemška zadeva ni made in china ,ki čakaš,da bo zasvetila daš noter dela,ko švicarska ura.
Je pa še nekaj in sicer to,da prejšnje led žarnice z osmimi led diodami niso svetile niti približno tako kot te,kot jih imam sedaj pa so le dve diodi na eni žarnici,ker vse te ki imajo led spredaj in ob strani svetijo slabše in še to svetlobo razpršijo spredaj te,ki jih imam sedaj pa razpršijo svetlobo tako,da je povsod belo in ne samo neka svrtloba spredaj.
Sem zadovoljen in upam,da ne boste kupovali made in china led žarnice,ki za računalnik sploh niso oz.delujejo ,da prosiš zraven in ,da kupite original nemško zadevo,ki preverjeno deluje s prve roke.

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Pe jan 28, 2011 9:48 pm

Malo dvomim da boš v Nemčiji našel kakšno fabriko ki bi izdelovala gole svetleče diode - kot komponento.
Glavni problem cenenih kitajskih svetil (pri tem mislim kot končan izdelek v ohišju) je v tem, da so enostavno preveč naterane in premalo zaščitene pred previsokim tokom, segrevanjem, vlago.... Drugače pa jih ne bi bil problem narediti za dolgo življenjsko dobo. Poanta je v konstrukciji, napajanju s konstantnim tokom, odvajanju toplote, in take malenkosti.
In kot že od nekdaj velja - malo denarja malo muzike.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
bronski1
Novinec

Napisal/-a bronski1 Pe jan 28, 2011 10:39 pm

Se strinjam s tabo.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Po jan 31, 2011 7:31 pm

bronski1 je napisal/-a:Evo ,da še jaz napišem izkušnjo z led žarnico prvo sem imel smd z osmimi led diodami šest spredaj po eno ob strani z uporom po dolgem matranju z žarnicami so le zasvetile problem pa je bil,ko sem prižgal avtomobil mi javilo napako. Avtomobil sem moral ugasniti vzeti ključe iz ključavnice ponovno štartati še enkrat in je delovalo.Nato sem jih prodal,ker sem izgubil preveč časa s tem delom.No imel pa priliko naročiti od nemca oz.znanca led žarnici ki so stali 30 Eur in dal sem jih samo noter in delujejo brez karšnihkoli težav niti mraz ji ne more nič.Je original nemška zadeva ni made in china ,ki čakaš,da bo zasvetila daš noter dela,ko švicarska ura.
Je pa še nekaj in sicer to,da prejšnje led žarnice z osmimi led diodami niso svetile niti približno tako kot te,kot jih imam sedaj pa so le dve diodi na eni žarnici,ker vse te ki imajo led spredaj in ob strani svetijo slabše in še to svetlobo razpršijo spredaj te,ki jih imam sedaj pa razpršijo svetlobo tako,da je povsod belo in ne samo neka svrtloba spredaj.
Sem zadovoljen in upam,da ne boste kupovali made in china led žarnice,ki za računalnik sploh niso oz.delujejo ,da prosiš zraven in ,da kupite original nemško zadevo,ki preverjeno deluje s prve roke.

a lahko daš link od takšnik, kot si jih kupil
drugače sm vidu da obstajajo diode različnih jakosti
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost