Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

schmidt
Nov uporabnik

Imate kakšne težave zaradi spuščenega avtomobila???

Napisal/-a schmidt Ne nov 23, 2003 4:55 pm

Kako zgleda z vožnjo (tresljaji....).

Je kakšen problem s parkiranjem na pločnikih, vožnjo čez ležeče policaje oz. ali se ga da hitro podrajsati podvozje namrec????

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne nov 23, 2003 5:00 pm

Absolutno nič, je pa res da ne izbiram ravno najvišjih pločnikov. Nekje tja do 15cm. Pa ko grem dol iz pločnika - z vsako gumo posebej, k če grem s tazadnima naenkrat, auspuhi kresnejo v pločnik. Ležeči polcaji B.P.

Tresljajev med vožnjo je +20%. Na to bolj vpliva tudi višina gume..
Slika

Uporabniški avatar
Tomi-x
Novinec

Napisal/-a Tomi-x Ne nov 23, 2003 5:44 pm

Ja če v svoj avto velik vložiš potem ga tud spoštuješ! Tko da kakšnega skakanja na pločnike ne priporočam! Če je avto dovolj nizek ga pa tudi ležeči policaji "motijo"! :wink: :wink:

Slika

Slika
Slika
Noch ein VW fahrer!

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne nov 23, 2003 6:02 pm

Slika
Slika

pa ni nič spuščen :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Ne nov 23, 2003 6:05 pm

maky: a na drugi sliki ti je pa kiler ratalo prebit? :twisted:
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne nov 23, 2003 6:30 pm

maky je napisal/-a:pa ni nič spuščen :wink:

Ja ce mas pa beden vhod v garazo ( tvoj problem ). Porihti ze to pa prbi tisti baudi k tlom, ker je ze SKRAJNI cas.

Jaz sem najprej porihtal vhod potem je pa sel k tlom. Malo malte smo zamesal pa je blo :wink:
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne nov 23, 2003 6:35 pm

X-Hair je napisal/-a:
maky je napisal/-a:pa ni nič spuščen :wink:

Ja ce mas pa beden vhod v garazo ( tvoj problem ). Porihti ze to pa prbi tisti baudi k tlom, ker je ze SKRAJNI cas.

Jaz sem najprej porihtal vhod potem je pa sel k tlom. Malo malte smo zamesal pa je blo :wink:

he he če ga pa spustim pol pa sploh avto ni uporaben :wink: :wink:
morem enkrat mal fotko u roke uzet pa poslikat kolko je od tal :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Ne nov 23, 2003 7:28 pm

Moram rečt, da nimam preveč dobrih izkušenj. Avto je tako trd, da še na avtocesti čutim kako so slabo narejene, da ne govorim o vožnji po mestu (pretres možganov :? ), edina dobra stvar je vožnja skozi rondoje :twisted:. Znižan bi naj bil okoli 30 - 40mm pri amortizerju, ampak nevem kaj so delali - upam da niso vzmeti stran rezali in tršali amortizerjev :evil:
Slika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne nov 23, 2003 7:32 pm

Emm edin prblem ki sem ga mel jaz s spuščenim avtom je bil to da je mati ni hotla met. Tak da sem ji ga mogu pol nazaj dvignit :D :lol:
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne nov 23, 2003 7:50 pm

MEni pa je spuscen avto veselje delal fotr se je poleg mene parkat pelo pa je reko da se s tem nemors vozit! hehe Sam pa se niti hoto nebi!
Z letnimi gumami 7cm od poda karter! Do kraja znizan kolk je slo!
problemov ni blo nobenih! sem se celo po makedami, nikjer ga nisem nalozil!
treba pac pazit, biti previden, cez lezece sem v prvi lezel v drugi pod stangasom je malo pocohalo ce si sel skoz!
drugac pa vedno se skorajda ustavil pa lepo v prvi lezel cez(ko star ata :lol: )
Aja pol treba pozabit na parkiranje na plocnikih!
Sploh pa je zadeva se bolj jebana ce so prisotni pragi in spojlerji!
lp

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne nov 23, 2003 8:32 pm

din je napisal/-a:Moram rečt, da nimam preveč dobrih izkušenj. Avto je tako trd, da še na avtocesti čutim kako so slabo narejene, da ne govorim o vožnji po mestu (pretres možganov :? ), edina dobra stvar je vožnja skozi rondoje :twisted:. Znižan bi naj bil okoli 30 - 40mm pri amortizerju, ampak nevem kaj so delali - upam da niso vzmeti stran rezali in tršali amortizerjev :evil:

Me skrbi da res.

Res ne vem zakaj ne malo sparati pa si nabaviti zadevo kot se zagre. Avto drzi pa ni trdo da dobis pretres mozganov. Ravno to je bil pri meni problem nizanja -> trda voznja. No ja zagotavljali so mi da temu na bo tako. OK po hm....vec kot pol leta se koncno odlocim. Mi je zal da nisem storil tega ze prej. Avto stoji na cesti in kar me se najbolj veseli, da je voznja se vedno udobna.
SlikaSlika

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Ne nov 23, 2003 9:02 pm

Jaz mam 30mm spuščenga in večkrat s sprednjim spojlerjem po tleh potegnem. Ampak je taka plastika čez tko da ni krize :) Ampak je avto že itak mal bol nizek pa dost previsa ma spredaj tko da razni pločniki pa to odpadejo. Ampak sej ni narjen za po hosti ne :)

Uporabniški avatar
kdk
Uporabnik

Napisal/-a kdk Ne nov 23, 2003 9:12 pm

din je napisal/-a:Moram rečt, da nimam preveč dobrih izkušenj. Avto je tako trd, da še na avtocesti čutim kako so slabo narejene, da ne govorim o vožnji po mestu (pretres možganov :? ), edina dobra stvar je vožnja skozi rondoje :twisted:. Znižan bi naj bil okoli 30 - 40mm pri amortizerju, ampak nevem kaj so delali - upam da niso vzmeti stran rezali in tršali amortizerjev :evil:

Ti si izven konkurence :wink: , daj nabavi si že športne vzmeti da bo malo bolj udoben :-P

Aleš
Stalni uporabnik

Napisal/-a Aleš Ne nov 23, 2003 9:56 pm

Jaz mam 65mm spušcenga pa je kr panika ucasih.

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Ne nov 23, 2003 11:18 pm

Zadnji problem vceraj ko sn ga ruknu ker sem mal prehitro (5km/h) v kanal zapeljal pa je poclo da bi clovk mislu da je kolo odtrgal. jebenih 700 metrov makadama do bajte :evil: Da o zimi ne govorim ker zapade 10 cm snega pa ga ze pluzim. Ampak ga se zmeraj nebi zamenjal nazaj na original visino !!!!!!!!!! (Off road varjanta)

Uporabniški avatar
perimund
Stalni uporabnik

Kraj: Monaco

Napisal/-a perimund Ne nov 23, 2003 11:30 pm

moram priznat da sem auspuf ze 2. snel iz cevi pri 1. loncu ker obcasno nasedem na robnik + sprednji odbijac...

drugac pa sploh ni panike (po avtocesti se tresem kot kimble goes to monaco 1. del) :)

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Po nov 24, 2003 9:17 am

Aleš je napisal/-a:Jaz mam 65mm spušcenga pa je kr panika ucasih.

kaj si traktor pedenal? :o
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Po nov 24, 2003 9:45 am

jst sm alfo tut med drugim prodal zato, ker je bla prenizka za moj način življenja! mela je tovarniško znižane fedre za cca. 5 cm, pa sprednji spojler še dodatno spuščen, zato je bil po tednu dveh spodaj že ful zbrušen! pa tut karter je občasno fasu kak kamen od spodi!! :roll: : pol pa k temu dodaš še kr dolgo medosno razdaljo, pa maš avto neprimeren za občasno smučarijo al pa downhill s kolesom, itd.... :evil:
Slika

cresh
Uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a cresh Po nov 24, 2003 11:21 am

to je mam do tal ene 8cm, je kr problem, največkrat da je spojler vsak mesec mal odrgnjen, in to k te folk uzadi ful čuden gleda k se ful luknjam na cesti umikaš in k bremzaš če je neravno cestišče, potem po ovinkih pa noriš k norc :P
my ride
Slika

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR Po nov 24, 2003 11:53 am

Pugi je napisal/-a: ne izbiram ravno najvišjih pločnikov. Nekje tja do 15cm.

:shock:
To je tak pločnik, da si krava nogo zlomi če hodi prek njega :P , ti se pa z avtom spuščaš gor. :ne :ne
http://www.raceland.si
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov