Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Majčica
Nov uporabnik

Zadnji spojler audi a4 avant

Napisal/-a Majčica Sr feb 23, 2011 7:10 pm

Pozdravljeni!

Torej... rabim pomoč :) in ker sem ženska pač ne vem dosti o avtomobilih razen osnovnih stvari... medtem ko je moj fant dobesedno nor na avte... in ja, v kratkem bo imel rojstni dan in sem razmišljala da bi mu kupila zadnji spojler za njegov avto. Vozi audi a4 avant letnik 2003, 1.9tdi 131konjev, črne barve... Nekajkrat je reko da so imeli ti isti audiji iz serije S-LINE te spojlerje in on bi rad imel takega, no vsaj približno.

ALi slučajno kdo ve kje se bi dalo to dobit, naročit, kupit? Sem že klicala na nekaj odpadov kjer so meli razbite audije ampak so ta spojler vedno takoj prodali :?

Lepo lepo prosim za vse informacije :)

Maja

Majčica
Nov uporabnik

Re: Zadnji spojler audi a4 avant

Napisal/-a Majčica Pe feb 25, 2011 11:52 am

Hvala :) sem poklicala na ustyle... majo nekaj podobnega temu kar jaz iščem, ampak ni pa TUV paprijev za homologacijo... A je res nujno to homologirat? sej policaji mogoč ne vejo da je bil naknadno gor dan?

Uporabniški avatar
Gyga
Uporabnik

Napisal/-a Gyga Pe feb 25, 2011 12:11 pm

Če dost originalno zgleda, ga jaz nebi homologiral. Tako kot nisem na bivšem avtu - Clio.
Malo para malo muzike!
Najboljši avto je novi avto!

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Pe feb 25, 2011 12:17 pm

ce ti uspe dobit original od audija, pol ni panike. malo iskanja po ebay-u pa bo ;)
turbo inside
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost