Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Dras
Novinec

ASTRA STYLING

Napisal/-a Dras Po dec 01, 2003 8:16 pm

pozdravljeni!

zanima kje se dajo delat pragovi,spojlerji,odbijači itd:??ker nebi rad kupoval novo ker je za mene malo predrago!rad bi vedel če dela kdo to privat in ki ni zelo drag in pa da naredi seveda vredu!! :wink: zanima me okrog kolko bi me prišlo to vse skup??prosim če mi kaj priporočate!!

prosil bi če mi pokažete kakšne slike,tudi svoje!!avto je pa novejši model astre!!

Lp
Dras

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

clio

Napisal/-a darkdog24 Po dec 01, 2003 8:24 pm

Hja spojlerji univerzalni te bodo ceneje ampak zelo ceneje prišli kot kaki home made unikatni!!!!Taki spjlerji kot jih majo vsi so seveda cenejši,če pa hočeš kej extra pa morš met$$$$$.Trgovine kjer lahk dobiš za astro so A3M,Tecnoracing Kranj,Fazer,Centra no da nebo pomote js saj mislim da bi lahk kej dobu v teh trgovinah nisem pa sigurn in eno podjetje je še v Lj ki dela spojlerje Valerija trade d.o.o.Tam delajo univerzalne spojlerje in mislim da imajo neki za Astro.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Po dec 01, 2003 8:30 pm

RDO center rihta astre idi vprašat če imajo kaj rabljenega so pa v MB poleg Kolmaniča
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov