Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
PoLOdivjan
Stalni uporabnik

Kraj: Koper - Ljubljana

Homolomo kartonček in registracija

Napisal/-a PoLOdivjan Pe dec 05, 2003 9:49 am

Mene vse bolj skrbi da nebom dobil homota do registracije, res sem se malo pozno spomnu ampak vseeno, dal sem homologirat feltne in šipe pred 1 tednom, registracijo mam pa 14 januarja...kaj mi je v moči narest? A lahko grem na tehični in rečem da sem v postopku al nimam šans...
Slika

Uporabniški avatar
vuk
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a vuk Pe dec 05, 2003 10:19 am

Težiti na LPP...druge možnosti ni...lp vuk

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Pe dec 05, 2003 10:43 am

Eno vprašanje: A na homo kartončku, če maš vpisane neke feltne piše samo dimenzija feltn al tud kkšna serijska št. feltn oziroma firma ter model le-teh?

Tnx, N

Uporabniški avatar
zelen00ka
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a zelen00ka Pe dec 05, 2003 10:55 am

Samo dimeznija feltn in gum torej 195 50 r15 npr. ne pise pa znamka. Tko da ce misls homologirat z enimi k majo tuv pa dat pol gor kr ene lahko :)
wroooom wroooom

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Pe dec 05, 2003 11:07 am

You read my mind.

Bom, ampak najprej morm kupit avto. Zaenkrat je bilo to (na žalost) samo informativno.

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Clio el futura:)

Napisal/-a darkdog24 Pe dec 05, 2003 11:33 am

Če maš potrdilo da si rihtaš na LPP-ju papirje in to potrdilo daš na tehničnem pregledu in neboš mel težav.Sam papir moraš imet da si ti res plaču homologacijo in da sam čakaš na kartonček te bodo pustili skoz.
100%preverjeno!!!!!!!!!!!1
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
PoLOdivjan
Stalni uporabnik

Napisal/-a PoLOdivjan Pe dec 05, 2003 12:50 pm

hvala darkdog, sm že skoraj obupal, in hotu ključ od garaže stran vršt...bomo vidl, oziroma slišal...
Slika

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH Pe dec 05, 2003 1:10 pm

klici na lpp vsaki dan tko kot sm jst in sm jih dobil v roku enega tedna, pac gnjavi da mas registracijo cez tri dni pa ti bodo zrihtal. :lol:

Uporabniški avatar
PoLOdivjan
Stalni uporabnik

Napisal/-a PoLOdivjan Pe dec 05, 2003 6:08 pm

hm danes so mi povedal na proavtu, tja kamor hodjo lpp-jevci gledat naše obmorske avtomobile, in so mi rekl da dokler nimam homo lističa v rokah nimam kej delat na tehničnem ker me nebo noben spustu..., problem je pa še ta, naslednjič pride dol lpp-mojster po novem letu in takrat bo ubistvu šele začel postopek, jest sm to tako hudo zaje..., se bom pa z smartom vozu okol :? , upam da bojo punce dol na proavtu kej, pospešle zadevo...jim bom bombonjero nesu, pa bojo one srale lpp-ju...
Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Pe dec 05, 2003 7:59 pm

Poglej js sm dal homologirat vzmeti 14 dni pred istekom reg.Mislu sm da bom ful hiter dobu kartonček.Dobu sm ga čez 1,5 meseca!!!Kaj sem naredu??Tam ko sem kupu vzmeti so mi rekli da bo vse urejeno čez 14 dni!Js lepo čakam 14 dni pa nč.Počakam še 1 teden pa nč.Pokličem trgovino pa uprašam kaj je pa mi reče da bo.In pride moj kolega kupi vzmeti montira in dobi homologacijo čez 7 dni!!!!!!!!!Ej js sm takrat popizdu.Pokličem na LPP pa jim rečem kaj se grejo da js še kr auta nisem registriru,da sm dobu kazen od policije za to in da jim bom položnico po pošti poslal,reku sm jim da so cigani,lopovi,vprašu sm uno žensko a je zdej potrebno še koga tam podkupit da dobim homologacijo pišuka vam materina,reku sm jim da jih bom dal na televizijo barabe lopovske.....in veš kaj mi je ženska rekla da kot po čudežu se je moj kartonček našu na njeni mizi!!!!!!!!!!!!!?????????????????????in da mi ga bo poslala.In res sm ga dobu.
Na tehničnem pregledu-če so normalni ljudje tam jim daš potrdilo da si ti urejaš papirje in da si že plaču homologacijo predelave vozila ampak da ga še nimaš ker je čakalna vrsta dolga in ti on mora to upoštevat.Js sm šel v Velenju na zloglasni APS in unga tipa tam vprašu če lahko grem čez tehnični ampak trenutno nimam kartončka ker je na LPP-ju pa je reku da ne.Pol sm pa reku ok grem pa v Avto Celje ker so mi pa tam dovolili pa si je tip v sekundi dvajset premislu in mi dovolu!!!!!!!????????
Kaj praviš na to?

Uporabniški avatar
PoLOdivjan
Stalni uporabnik

Napisal/-a PoLOdivjan So dec 06, 2003 10:38 am

bomo vidl upam na najboljše
Slika

Uporabniški avatar
deo
Novinec

Napisal/-a deo So dec 06, 2003 10:46 am

KAM JE BOLJŠE IT NA HOMOLOGACIJO, V mb ALI lj ?
Slika Slika ... seems fetishe !?

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 So dec 06, 2003 5:01 pm

V Ljubljano

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax So dec 06, 2003 8:58 pm

če maš vse papirje kot je treb definitivno v MB dobiš homo ž epo eni uri nazaj čakaš pa en dan da te pokličejo.
žal so meni blende zavrnili ampak bi še vednjo šel tja ker je ostalo super poštimanno
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov