Poleg sem dobil alu felne 17 col, za katere se je pri vulkanizerju izkazalo da sta dve rahlo zviti, zato jih prodajam (če kogarkoli zanima, naj me kontaktira) , kupiti pa imam namen 16 colske, dimenzije gum 205-50/16 , sedaj me pa zanima kako točno je z vpisom feln oz. dimenzij gume, ker nebi rad sponzoriral države za vse kaj si zmislijo, nisem pa popolnoma prepričan oz. ne vem točno, ali grem z TÜV certifikatom pripadajočih feln na RIT oz. kje se pač avto pregleda za homologacijo, potem pa lahko felne zamenjam za katerekoli, samo da ostane dimenzija gume enaka? Ker nekateri pravijo da se v homologacijski kartonček vpiše tudi proizvajalec feln

Drugo vprašanje se nanaša na odbijače. Na avtu se vidi da je bil pred časom na novo prebarvan, in na nekaterih delih je prebarvan zelo slabo. Poizvedoval sem že v kar nekaj tuning trgovinah in nikjer mi ni uspelo najti nič druga kot pa podaljške obstoječih odbijačev, ter univerzalne podaljške. Potreboval bi predvsem zadnji odbijač, lahko kakršnikoli predlogi, prednji ni tako nujen, kljub temu pa so predlogi zelo zaželjeni. Tudi s spojlerji ni nič kaj boljše, iščem predvsem tip GT-four spojlerja, ali pa takšen kot ga imajo naprimer nekateri BMW-ji, takšnega, čisto majhen zavitek, tolko da zgleda zadna hauba malo bolj "na špic" . Potem pa so tukaj še zadnje luči

Vem da mi boste vsi svetovali ebay, vendar je ebay za mene znanstvena fantastika, ker sem se enkrat registriral in mi ni bilo nič jasno, tako da če ima kdo račun in redno naroča ali pa vsaj ve kaj in kako bi lepo prosil za pomoč =)
Upam da nisem pisal preveč nerazumljivo in da sem post prilepil v pravo temo.
Lp, Grega