blink je napisal/-a:K smo lih pri xenonu, a kdo ve kje bi dobil žarnce 5wat za parkirne-pozicije (une tamale k so skos pržgane) v rahlo modro pobarvanem steklu ampak ne mislim tiste čist plave. Take ki bi dajale hladno belo svetlobo. Čist zarad izgleda bi rabu, zdej mam une italjanske žarnce H4 iz interšpara ki svetjo belomodro, pa mi tamale osvetljujeo notranjost žarometa z rumeno in mal grdo zgleda.
blink je napisal/-a:K smo lih pri xenonu, a kdo ve kje bi dobil žarnce 5wat za parkirne-pozicije (une tamale k so skos pržgane) v rahlo modro pobarvanem steklu ampak ne mislim tiste čist plave. Take ki bi dajale hladno belo svetlobo. Čist zarad izgleda bi rabu, zdej mam une italjanske žarnce H4 iz interšpara ki svetjo belomodro, pa mi tamale osvetljujeo notranjost žarometa z rumeno in mal grdo zgleda.
blink je napisal/-a:Mene pa zanima v čem je fora da majo ene xenonke npr. 5000 kelvinov (belorumene), kšne 13000 kelvinov (belomodre)... A ni tko, da če sveti modro da pol tut slabše vidiš cesto ker ti sveti modrikasto in ne belo?
Skull23 je napisal/-a:Kako je pa kej s temperaturami? Recimo primerjava navadne H4 žarnice in teha xenon kita od A3M?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov