DragonForce je napisal/-a:Škodo Favorit je zelo težko ozi. nemogoče predelat, da bi izgledalo.
Rajši jo ohranjaj v stanju, kakršno ti je oče dal, seveda če je vse v redu in rajši denar hrani za popravila ali pa nakup novejšega avta.
Seveda lahko spimpaš avto kakor želiš, ampak je toliko ''proti'' argumentov, da se ti ne splača.
croma_man je napisal/-a:a nebi počasi pri registraciji na forum naredl vprašalnik da se osnovna šola izloči?
croma_man je napisal/-a:a nebi počasi pri registraciji na forum naredl vprašalnik da se osnovna šola izloči?
gecco je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:a nebi počasi pri registraciji na forum naredl vprašalnik da se osnovna šola izloči?
Boljše bi bilo če bi pri prijavi bilo potrebno, da te en uporabnik priporoči (nekdo z minimum 100 objav recimo pa brez opozorila za kredibilnost)...bi se hitr red naredil![]()
Pa sorry za off, good luck pri predelavi
martinjansek je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:a nebi počasi pri registraciji na forum naredl vprašalnik da se osnovna šola izloči?
si pac os ka ti naj mene pac zanima to kar me nevem ke je zdaj problem ? o tebui sem pa tud ze kr marsikaj cu sploh o avtoakustiki nebi o tem
gecco je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:a nebi počasi pri registraciji na forum naredl vprašalnik da se osnovna šola izloči?
Boljše bi bilo če bi pri prijavi bilo potrebno, da te en uporabnik priporoči (nekdo z minimum 100 objav recimo pa brez opozorila za kredibilnost)...bi se hitr red naredil![]()
Slicker je napisal/-a:dejstvo je da na avtu ki je vreden 100€ se ne splača niti filtrov menat, kaj šele neke predelave. voziš dokler gre, ko crkne peleš na odpad in greš po druzga.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov