Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Jurchi
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Trikraki volan

Napisal/-a Jurchi Pe dec 26, 2003 12:04 pm

Jest mam 19-ko 95 letnik z airbagom, ki sem ga sprozu (BERI- UMETNOST BREZ KARAMBOLA AMPAK ZARADI PREHUDIH ZIVCKOV KO SEM UDARU PO VOLANU) v glavnem zdej je volan prazen mene pa zanima, ce dam lahko na isto os volana original trikraki volan od 16 V. Zanima me ce pase, al je kaksna druga jeba? Z racunalnikom airbaga pa ni problema, ker imajo 19-ke se lastno napajanje airbaga.

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Pe dec 26, 2003 2:16 pm

daj ne s*** vdaro si po volanu pa si sprožo airbag??????? :shock:
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Jurchi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Jurchi Pe dec 26, 2003 2:21 pm

REEEEEEESSSSSS!!!!!!!!!!!! na cest sredi LJ sem pocu po volanu pa se je sprozu airbag. Zdej sem airbag umaknu iz volana pa tist del k se je odlimu nazaj zalimu, da se v bistvu ne vid, da se je sprozu. Vidi se pa po temu pa pri napisu airbag skos utripa rdeca lucka, ki naj bi po besedah majstrov utripala, ker je napajanje za airbag izpraznjeno.

Johnny
Novinec

Napisal/-a Johnny Pe dec 26, 2003 4:55 pm

Jaz imam nastavek za R19, če ga boš rabu. Mimogrede prodajam tud volan Momo Jet črni
Slika

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon So dec 27, 2003 5:42 pm

Jurchi je napisal/-a:REEEEEEESSSSSS!!!!!!!!!!!! na cest sredi LJ sem pocu po volanu pa se je sprozu airbag

:shock: :D :D Ti nesrečna duša ti... No zdaj saj veš, da so delali. Pa še zaletet se ti ni blo treba :wink: .
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair So dec 27, 2003 6:05 pm

Symoon je napisal/-a:
Jurchi je napisal/-a:REEEEEEESSSSSS!!!!!!!!!!!! na cest sredi LJ sem pocu po volanu pa se je sprozu airbag

:shock: :D :D Ti nesrečna duša ti... No zdaj saj veš, da so delali. Pa še zaletet se ti ni blo treba :wink: .

Jah no, pri hitrosti 120km/h ne bi bilo ravno prijetno.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Tipo-mania
Novinec

Napisal/-a Tipo-mania So dec 27, 2003 6:32 pm

Ja to se da narest sam ne vem kako boš pa čez tehničnga pršu ker moj kolega je to naredu na Polotu k je mel zračno vrečo in je celo zadevco zamenju za športn volan in na tehničnem ga niso čez spustil tko da je mogu zadevco premonterat pol je pa šlo-zdej ne vem al so sam nega tko jebal sam prej se mal pozanimi glede te zadeve
DJ Jay

Yacksy
Novinec

Kraj: Okolica Novega mesta

Napisal/-a Yacksy So dec 27, 2003 7:26 pm

Matr, zdej že za volane težijo. Glih zdej bodo začel metat ljudi na tehničnih, ker majo drugačno osvetlitev armature :D
Shit Happens

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin So dec 27, 2003 8:04 pm

Tipo-mania je napisal/-a:Ja to se da narest sam ne vem kako boš pa čez tehničnga pršu ker moj kolega je to naredu na Polotu k je mel zračno vrečo in je celo zadevco zamenju za športn volan in na tehničnem ga niso čez spustil tko da je mogu zadevco premonterat pol je pa šlo-zdej ne vem al so sam nega tko jebal sam prej se mal pozanimi glede te zadeve

Najbolš je, da vzameš vn varovalko za air bage, pa mislm da lučka ne sveti več. Kako bodo pa pol na tehničnem vedl, da si originalno meu air bag? Itak je 19ka že mal starejši avto, tko da si ga mogu doplačat.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Ne dec 28, 2003 8:40 pm

Men tut lučka za airbag gori, ker sem mel neki sedež odzuni,pol sm ga pa nazaj not vrgu in vse nazaj prklopu,pa še kr gori,zaj mi gre pa ful na k....
Sam sm gledu tam pri varovalkah,pa je za airbag ni,ali je pa nisem videl.
A je mogoče kje drugje,ker zaj ne bi glih armeturko razdiral,da bi žarnico vn uzel.
A lahk kdo kaj svetuje?

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Ne dec 28, 2003 10:24 pm

Pel na servis da ti resetirajo zadevo(vedno ko das zice ven)

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Ne dec 28, 2003 10:29 pm

Airbag ima svojo varovalko. To je cist samostojni sistem kateri ne sme zatajit.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Ne dec 28, 2003 11:18 pm

Ja kje se pa nahaja varovalka potem,če je ni tam ko so ostale?

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Ne dec 28, 2003 11:29 pm

Jaz imam panel z varovalkami za katerim se nahajajo releji in pa potem se dodatni set varovalk. Sicer mam jaz varovalko za airbag ter vecino zadev kar na prednji strani .. ene 40 al 50 kom jih je. Potem pa se nekaj malega zadaj in pa pod pokrovom. A je kdo vidu kako zgleda skatla od nove corse ... ujej .. varovalk pa relejev prevec :)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov