Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

River-Phoenix
Nov uporabnik

Audi A3 - komptabilnost rezervnih delov

Napisal/-a River-Phoenix So apr 07, 2012 9:15 pm

Pozdravljeni.

Vozim Audi A3-ja, in sicer letnik 2004. Rad bi ga malenkost preuredil, olepšal, obnovil... kakorkoli...
Rad bi zamenjal svoj sprednji odbijač in masko z tema dvema deloma novejšega audi-ja. Predvidevam, da širina in nasploh velikost omenjenih delov nista težava, ampak zanima me kako je glede nosilcev ? So enaki ? Kako pa bi bilo če bi dobil npr. masko vhodnega audi A3-ja letnik: 2008 oz. dalje in odbijač letnika 2006. Je problem glede komptabilnosti ? Mora biti vedno maska in odbijač iste generacije oz modela ? Je potrebna kakršnakoli homologacija ?

Glede komptabilnosti oz. koliko paše, če bi slučajno, ker moram zamenjati, dobil sredinsko naslonjalo za roke karamboliranega audija letnik 2010 oz novejšega od mojega. Če mogoče kdo ve, da je zamenjava mogoča, ker mi deluje da bi bila, saj sta skorajda enaka.

Zahvaljujem se za vsak odgovor !
LP

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Re: Audi A3 - komptabilnost rezervnih delov

Napisal/-a ~toMmy~ Ne apr 08, 2012 3:17 am

Malo preračunaj vrednost potencialnih predelav in premisli, če ti mogoče ta denar slučajno že ne omogoča nakupa tega, kar bi rad dosegel! ;)
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov