Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

_matey
Nov uporabnik

Vprašanje glede led žarnice H3

Napisal/-a _matey To apr 10, 2012 5:02 pm

Pozdravjeni!
Naprej naj lepo pozdravim vse forumaše a.com ;) in se vam že v naprej zahvaljujem za odgovore :)
Imam eno vprašanje. Danes sem dobil H3 žarnice za meglenke-bela svetloba. Imam pa en problem.. Na levi strani mi deluje navadna žarnice in led diodna. Na desni pa sem priklopil led žarnico in glej ga zlomka ne deluje. Poskusim z navadno žarnico. Rezultat:Deluje ( sem si mislil o šit pa sem dobi zanič žarnico) Poskusim zamenjat in glej žarnica deluje. Torej problem je v tem da žarnici 100% obe delujeta a v desni meglenki ne dela nobena led žarnica,navadna pa brez problema. Sem poskusil tudi tako da leve meglenke nisem mel priklopljene in samo desno poiskusil a z led žarnico ni delovala.
Ima kdo predlog zakaj ne deluje ? :)
SLIKA:
Slika

Led H3, 26 diod

Lep pozdrav :)

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Re: Vprašanje glede led žarnice H3

Napisal/-a myster To apr 10, 2012 8:45 pm

a so kontakti vredu in obrjeni prav? poizkusi še kontakte obrnat.
pa drgač jst nism štromar...samo predloge dajem
Lep pozdrav :)

_matey
Nov uporabnik

Napisal/-a _matey To apr 10, 2012 9:16 pm

Seveda..vsak predlog je dobrodošel ;))
sem obrnil na vse načine kar je mogoče pa nič..in ni mi jasno zakaj desna meglenka z navadno H3 žarnico deluje ko pa dam noter led diodno pa ne sveti.. :roll:

Uporabniški avatar
aklan86
Stalni uporabnik

Napisal/-a aklan86 To apr 10, 2012 9:34 pm

Maš multimeter? Premeri napetost na levi in desni, pa ti bo jasno kje je problem. Če je slaba masa bo premalo napetosti in navadna žarnica gori, vendar slabše, ledica pač ne.
Slika

_matey
Nov uporabnik

Napisal/-a _matey Pe apr 13, 2012 8:58 pm

no ker multimetra na žalost nimam mi je uspelo z vašo pomočjo ugotovit kje je bila napaka.in tako kot je blo omenjeno je bila napaka na masi.. kontakte sem samo lepo prečistin in stvar deluje :)

hvala za odgovore ;))

vrhulja-pev
Nov uporabnik

Napisal/-a vrhulja-pev Če sep 06, 2012 9:00 pm

Pri meni pa navadne žarnice obe delajo ampak led h3 v meglenkah pa nobena ne sveti. sem jih tudi obračal po dolgem in počez ampak ne delajo. in imam seat leona 2004 letnik ampak nisem vidu nikjer da bi šla masa kam.. samo žičke od žarnic sem vidu... tak da tudi jaz bi rabil kakšen nasvet =)

sasocar123
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj(okolica)

Napisal/-a sasocar123 So sep 08, 2012 12:07 am

Zdravo.

Jaz sem svoje zmontoral in že odmontiral na seat leona 2003, h3 žarnice. Problem je, da moraš obrnit + in -. Je pa to itak taka katastrofa, ker ne sveti nič, ni niti za "daily" light, tako da sem dal kar lepo navadne notri.

Pa lp ;)
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov