Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

SpentPrune
Nov uporabnik

Styling BODY KIT, Menjava blatnika

Napisal/-a SpentPrune Po jul 16, 2012 4:23 pm

Živjo, da se spet malce oglasim. Ravno sem prišel iz morja, kjer se mi je pripetila manjša nezgoda, ki je terjala nekaj škode na zadnjem blatniku. In sicer mi je nekdo avto, ko sem ga pustil parkiranega pred trgovino, očitno kr fajn "oplazil". Takoj sem prijavil nezgodo, prišla policija, naredila zapisnik, skratka ves postopek tako kot je treba. Danes sem odšel na ZM(Zavarovalnica Maribor) in mi nočejo kriti škode, češ, da pod "parkirišče" velja samo škoda, ki je bila povzročena z drugim vozilom, to pa cenilcu ne zgleda kot, da je bilo povzročeno z vozilom. Za zavarovanje plačujem kar konkretni znesek, zato me sedaj zanima, kateri genij se lahko odloči na kak način in s čim je bila poškodba zadana? Kam se lahko pritožim, kakšni nasveti, kaj bi lahko storil itd...? :( :( :(

V primeru, da mi zavarovalnica menjave blatnika ne bo pokrila in ga bom moral plačati sam, sem se odločil da bom naročil "body kit" v malce bolj robustni varianti.http://www.carid.com/2012-volkswagen-be ... 28135.html nekaj takega naprimer. Zanima me, če se da podobne dele naročiti kje v Evropi oz. pri kakšnem prodajalcu, ker je poštnina iz ZDA zeloooooooo draga :shock: :shock:

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Re: Styling BODY KIT, Menjava blatnika

Napisal/-a f.taunus Po jul 16, 2012 5:31 pm

Prilepi sliko poškodbe tu gor, pa ti bom povedal če je možno, da ti je poškodbo povzročilo drugo motorno vozilo. Ne rabiš biti noben genij ...

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Po jul 16, 2012 7:42 pm

Pa v končni fazi vse kar je do nekih 50-60 cm višine lahko povzroči drugo vozilo.Na strehi ti bo malce težje naredil škodo in če ni odrsano od kakega kamna ti v bistvu ne morejo nič edino yeba je ker se moraš pravdat za te stvari.Zavarovalnice so ratale pasje do amena,ko ti poberejo denar ni probema a ko je treba dat bi si žile rezal pa luklnje v kolena vrtal.Lopovi so v glavnem.

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Po jul 16, 2012 8:55 pm

Vztrajaj pojdi mu po 5 x na dan na vrata in prijavljaj znova in znova tolk da te bo imel poln falus pa bo upošteval ker mora upoštevat drugače se pa obrni na tvojega zavarovalnega agenta če ga imaš ali pa na koga višjega tam
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
106
Stalni uporabnik

Kraj: Tukaj

Napisal/-a 106 To jul 17, 2012 4:40 pm

Jaz sem imel pred leti podobn primer le ,da me je nekdo potegnil po vratih ,ker na zavarovalnici sprva nisem rešil nič sem rešil na koncu preko policije. Nardili so nek dodatek k zapisniku v bistvu je zgledalo kot neke vrste balistika ,da se je res šlo za avto pol so na zavarovalnici priznali. Malo tumasto razmišljajo na zavarovalnicah ,če gledaš tak po kmečki logiki kak bi pa naj prišle vdrtine in pa risi s tem tudi barva nekega xy avtomobila na moj avto!

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® To jul 17, 2012 4:50 pm

Veliko se goljufa v teh časih in hoče bit zavarovalnica pazljiva nekaterim se mogoče kje mal barva lušči ali ga moti ker je odbijač od kamenčkov pa koristi parkplac poripsa mal z kako plastiko drugega avta,... simpl ko pasulj in ima pobarvan odbijač :D
1 3 5
2 4 6 R
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov