Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

user562
Novinec

Kraj: jesenice

Kako odstranit barvo?

Napisal/-a user562 So sep 08, 2012 1:45 pm

Začel sem z kitanjem svoje prikolice in sem naletel na velik problem. Prejšni lastnik je prikolico poštrihal z navadno tesarol barvo(ali nekaj podobnega) z dodatkom svinjarije. Uglavnem hrapava je ko šmirgl in zdaj bi jo jest rad polepšal. Ampak ko sem se spravu brust mi širgl takoj zapaca in barva se sam svaljka zgladi pa ne. Vem da bi šlo z lavacolom sam je prikolca precej velika ali pa peskanje kar je drago. Ima kdo kako idejo, mogoče z fenom gret in drzat z špohtlnm. Mislite da bi ene dva ali trije nanosi šprickita pomagali rešt zadevo z tem da vsaj malo poskusm z 80 ali 100 šmirglnm pobrusit. Hvala in lp.

Vikking
Uporabnik

Re: Kako odstranit barvo?

Napisal/-a Vikking So sep 08, 2012 4:52 pm

Nočeš dat speskat in nočet spravit z lavacolom, ker je preveliko. A grel bi pa s fenom?

Vzami kotno brusilko in daj gor res grobo žičnato krtačo pa gasa. In ne pozabi se dobro zaščititi, tako oči kot vse dele telesa. Ker ko začneji leteti jeklene iglice okoli, se zapiknjeo v telo zelo globoko.

user562
Novinec

Kraj: jesenice

Napisal/-a user562 So sep 08, 2012 11:25 pm

Peskanje je zadnji v vrsti, ker malo počitniško prikolico ni tako izi raztavt, zato se gre. Lavakol pa je ful zamudn ker sem feltne delal, traja. Gruntal sem v smeri krtače, sam nisem še poskusil. A je še kaj boljšega poleg lavakola?

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne sep 09, 2012 1:58 pm

lavacol da malo zmešča zadevo, pol pa wap. včasih funkcionira :D

Uporabniški avatar
xShorty
Nov uporabnik

Napisal/-a xShorty So sep 15, 2012 8:37 am

Lavacol sam kokr sm slisal je ta novi zeleni mislim da je zanič, star ki se ga ne dobi več je bil dobr.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov