Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
maddog
Novinec

Ste menjali podlago , pa vam stevci lazejo ?

Napisal/-a maddog Pe jan 09, 2004 9:16 pm

No, to se je zgodilo meni, ko sma s protonfrikom menjavala podlage stevcev :) zdaj mi kaze 20 km/h prevec (merjeno za kolegovim avtom in s telefonsko vezo) ;) , stevec za temp. pa se dvigne komaj za milimeter ...

no, potem zvecer sem nasel na netu tole : http://www3.mb.sympatico.ca/~bharlow/instr.htm , kjer pise, da je treba pri ogretem motorju si oznaciti pozicijo kazalcev in jih nato na isto mesto pritrditi nazaj... na to s protonfrikom nisma pomislila in nisma naravnala tocno ... vsaj mislim :)

No, zaenkrat bom se vozil pac 70 km/h po mestu, kazalce bom pa ustimal ko naredim bele podlage ;)

Upam da bo ta post komu se pomagal...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe jan 09, 2004 9:23 pm

Ja, kr dost j**e je s tem, sm mel probleme... Pa sm jih rešu. :)
Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Ne jan 11, 2004 1:41 pm

Mogoce pa lažejo števci na kolegovem avtu ...
..jas bi še enkrat preveril :D :D :D

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Re: Ste menjali podlago , pa vam stevci lazejo ?

Napisal/-a X-Hair Ne jan 11, 2004 1:42 pm

maddog je napisal/-a:No, zaenkrat bom se vozil pac 70 km/h po mestu, kazalce bom pa ustimal ko naredim bele podlage ;)

Ja a ni cool. Imas obcutek da se fuuuulll tisi po mestu :mrgreen:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Ne jan 11, 2004 2:30 pm

Ja .. cagarje je treba nazaj umert.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

VIA
Novinec

Napisal/-a VIA Ne jan 11, 2004 3:06 pm

A mogoce kdo ve,kje v MB bi se dala kupit bela podlaga za R19 faze I ?Pa pribl cena?!
Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Ne jan 11, 2004 3:17 pm

Sicer ne vem kak je z osvetlitvijo pri tem avtu ... ampak drugače .. vzameš ven poskeniraš, malo photo shopa .. pa maš unikatne števce ..

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Ne jan 11, 2004 3:41 pm

CockroaC je napisal/-a:Sicer ne vem kak je z osvetlitvijo pri tem avtu ... ampak drugače .. vzameš ven poskeniraš, malo photo shopa .. pa maš unikatne števce ..

to sm js naredu!! :D :D :D http://www.zok.50g.com/aprilia.htm sam js sm delu kr v slikarju!! :lol:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
Tipo-mania
Novinec

Napisal/-a Tipo-mania Ne jan 11, 2004 4:06 pm

Zok lepo napreduje tvoj motorček in če ga res spraviš v tako stnje kot je un na zadnji slikci svaka ti čast-huda mašina :twisted: :twisted:
DJ Jay

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a nightrider31 Ne jan 11, 2004 4:36 pm

Tipo-mania je napisal/-a:Zok lepo napreduje tvoj motorček in če ga res spraviš v tako stnje kot je un na zadnji slikci svaka ti čast-huda mašina :twisted: :twisted:

se strinjam z tem ce bo tako izgledal potem ala ti vera,kapo dol
Slika

Kocky
Nov uporabnik

Napisal/-a Kocky Ne jan 11, 2004 6:35 pm

Ej jest sm tud števce razkopu,kako jih nej zdej nazaj u nulo naštimam,k si nism nč označu? :cry:
2 fast&2furious

VIA
Novinec

Napisal/-a VIA Ne jan 11, 2004 6:44 pm

Ja sej samo imam osvetljene stevilke odzadaj da ponoci le-te gorijo.pol bi pa mogo stevilke ven rezat-samo scim!?
Slika

Uporabniški avatar
maddog
Novinec

Napisal/-a maddog Ne jan 11, 2004 7:36 pm

X-Hair je napisal/-a:Ja a ni cool. Imas obcutek da se fuuuulll tisi po mestu :mrgreen:

ja ko sn se peljal domov, sn mislo da sn najmanj 20 konjev pridobil :) :)

zato je pa blo treba testirat ... sem pa danes testiral na enem od teh elektronskih merilnikov, ki stojijo pri solah ... po stevcu sem sel 69, pisalo mi je pa 41 ... tak, da kr lepo narobe kaze ;) pred menjavo vem da mi je kazalo ok ;)

Uporabniški avatar
maddog
Novinec

Napisal/-a maddog Ne jan 11, 2004 7:41 pm

VIA je napisal/-a:Ja sej samo imam osvetljene stevilke odzadaj da ponoci le-te gorijo.pol bi pa mogo stevilke ven rezat-samo scim!?

ja, jas mam tudi osvetlitev odzadaj, pa bom verjetno skeniral te kaj imam sedaj, in jim samo spremenil barvo ... potem pa dal prek starih ...

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Ne jan 11, 2004 7:41 pm

Tkole se da narest:

Slika

Tole je sicer na roke narisana una senca noter, ampak tko nekako bi lahko zgledalo

Uporabniški avatar
Matt
Uporabnik

Napisal/-a Matt Ne jan 11, 2004 7:49 pm

maddog je napisal/-a:No, to se je zgodilo meni, ko sma s protonfrikom menjavala podlage stevcev :) zdaj mi kaze 20 km/h prevec (merjeno za kolegovim avtom in s telefonsko vezo) ;) , stevec za temp. pa se dvigne komaj za milimeter ...

no, potem zvecer sem nasel na netu tole : http://www3.mb.sympatico.ca/~bharlow/instr.htm , kjer pise, da je treba pri ogretem motorju si oznaciti pozicijo kazalcev in jih nato na isto mesto pritrditi nazaj... na to s protonfrikom nisma pomislila in nisma naravnala tocno ... vsaj mislim :)

No, zaenkrat bom se vozil pac 70 km/h po mestu, kazalce bom pa ustimal ko naredim bele podlage ;)

Upam da bo ta post komu se pomagal...

HEHE glej kako je to. Kolefa ima ful prakse s tem. Ti na hitro povem. Ko si razdrl števec si kazalce pobral dol. Tukaj si naredil napako. Ko das dol kazalec od hitrosti je notri eden čisto mali federček ki ti kazalec rahlo spona nazaj dol. in ko si dal ti to dol si ta federcek snel. In zaradi tega ti zdej laze. To je cisto po domače receno. Če ne boš znal popraviti mi pošlji pm in ti dam od kolega telefonsko in ti bo on povedal.
Je enkrat enako naredil potem se je pa matral cel dan da je to popravil. Pri meni ko je ze vedel ni bilo problema.

LP
www.mhd-racing.com
Slika Na novo rojen 04.07.2004

Uporabniški avatar
perimund
Stalni uporabnik

Kraj: Monaco

Napisal/-a perimund Ne jan 11, 2004 7:58 pm

jest sem na prejsnjem avtku spulil komplet axo od obratomerja... ssem mogu drucga kupit... zdej sploh ne dajem vec dol kazalcev ampak podlagce sam cez potegnem pa je.

Uporabniški avatar
Matt
Uporabnik

Napisal/-a Matt Ne jan 11, 2004 8:03 pm

perimund je napisal/-a:jest sem na prejsnjem avtku spulil komplet axo od obratomerja... ssem mogu drucga kupit... zdej sploh ne dajem vec dol kazalcev ampak podlagce sam cez potegnem pa je.

tako ja ali pa zarežeš folijo tam kje se ne vidi.
www.mhd-racing.com
Slika Na novo rojen 04.07.2004

Uporabniški avatar
maddog
Novinec

Napisal/-a maddog Ne jan 11, 2004 8:16 pm

Matt je napisal/-a:HEHE glej kako je to. Kolefa ima ful prakse s tem. Ti na hitro povem. Ko si razdrl števec si kazalce pobral dol. Tukaj si naredil napako. Ko das dol kazalec od hitrosti je notri eden čisto mali federček ki ti kazalec rahlo spona nazaj dol. in ko si dal ti to dol si ta federcek snel. In zaradi tega ti zdej laze. To je cisto po domače receno. Če ne boš znal popraviti mi pošlji pm in ti dam od kolega telefonsko in ti bo on povedal.
Je enkrat enako naredil potem se je pa matral cel dan da je to popravil. Pri meni ko je ze vedel ni bilo problema.

LP

hvala za nasvet, ti bom poslal PM :)

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Ne jan 11, 2004 8:19 pm

Fedr je not pr tistih stevcih, ki imajo palcke pri nuli, kamor se stevec nasloni, ko pociva. Kaj pa pri tistih popolnoma elektronskih, ki palck nimajo?
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov