navihanc je napisal/-a:Trenutno imam Stilota pa bi ga rad mal predelal! Kaj vse se da oz. kakšen predlog oz. photoshop!! Naročenga pa imam Hyundai Coupeja 2.7 V6!! Tega bi pa rad ful predelal tudi tuning!! Za predelavo sem namenil cca 3 - 4 mio sit!! Predlogi!!
HUGO_BOSS je napisal/-a:navihanc je napisal/-a:Trenutno imam Stilota pa bi ga rad mal predelal! Kaj vse se da oz. kakšen predlog oz. photoshop!! Naročenga pa imam Hyundai Coupeja 2.7 V6!! Tega bi pa rad ful predelal tudi tuning!! Za predelavo sem namenil cca 3 - 4 mio sit!! Predlogi!!
sem slišal da se stilo full kvari... sicer pa že sam veš...
poglej za CARZONE, če hočeš unikate me lahko kontaktiraš na PM.
kar se tiče tuninga je pa tko... znajdi se
robertos_664 je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:navihanc je napisal/-a:Trenutno imam Stilota pa bi ga rad mal predelal! Kaj vse se da oz. kakšen predlog oz. photoshop!! Naročenga pa imam Hyundai Coupeja 2.7 V6!! Tega bi pa rad ful predelal tudi tuning!! Za predelavo sem namenil cca 3 - 4 mio sit!! Predlogi!!
mislim da ni vprašal če se stilo kaj kvari
robertos_664 je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:navihanc je napisal/-a:Trenutno imam Stilota pa bi ga rad mal predelal! Kaj vse se da oz. kakšen predlog oz. photoshop!! Naročenga pa imam Hyundai Coupeja 2.7 V6!! Tega bi pa rad ful predelal tudi tuning!! Za predelavo sem namenil cca 3 - 4 mio sit!! Predlogi!!
mislim da ni vprašal če se stilo kaj kvari
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov