Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
beary
Novinec

Kraj: Sevnica

BBS 771 16 platišča za VW

Napisal/-a beary So jan 05, 2013 6:54 pm

Lastim si vozilo vw bora. Ob nakupu sem dobil original platišča 15 col. Sedaj pa je želja po 16 colah. V mislih sem imel platišča BBS RS 771 16. Zanima me če so platišča ustrezna za to vozilo, da ni pretežko oz. karkoli in če bi se policaji zapičili v njih, ker ni homologacije. Sicer imajo nekateri golfi in bore nameščena original 16 colska platišča, samo policistu to potem dopovedat če niso original je verjetno težje.

Potem me zanima glede homologacijskega kartona. Ob nakupu vozila ga nisem dobil zraven, zato bi moral kupiti novega. Zanima me, če lahko vpiše dimenzijo platišč avtohiša oz. izvoznik pri katerem bi naročil nov karton ali samo tam, kjer izvajajo homologacije s tem da bi tudi opravil homologacijo seveda. Kot zadnje pa bi prosil še če lahko kdo najde ali če mogoče že ima TUV za takšna platišča, bi bil zelo hvaležen.
VW je najbolš kar lahko maš...
Slika

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Re: BBS 771 16 platišča za VW

Napisal/-a Nixxon Pe jan 11, 2013 9:57 am

Gre za original BBS platišča? Ki so bila mišljena za ta avto? Če ja, potem bi moral TUV dobiti zdownloadan s spletne strani. So vsi online.
Slika

Uporabniški avatar
beary
Novinec

Napisal/-a beary Pe feb 01, 2013 9:19 pm

Platišča imam. Naslednje kar me zanima je to, s kakšnim momentom je potrebno zategniti tiste majhne vijake? Gledal sem na internetu, ne najdem nikjer, mogoče nisem vpisal pravih ključnih besed. Našel sem edino za druga bbs platišča. Prosim za pomoč oz. nasvete.
Slika

Uporabniški avatar
cky2k
Uporabnik

Kraj: Prevalje(Koroška)

Napisal/-a cky2k So feb 02, 2013 10:26 am

glede tega najbolje da se obrneš na uporabnika croma
VW golf IV

Uporabniški avatar
beary
Novinec

Napisal/-a beary So feb 02, 2013 3:27 pm

Sem mu že kar dosti časa nazaj poslal sporočilo vendar nobenega odgovora. Tečnarit mu pa tut ne mislim. Mogoče pa še kdo drug ve kako in kaj. Pozabu sem tut vprašat s čim namazat vijake, mogoče z loctite?
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov