Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Vogrinec
Nov uporabnik

Barvanje haube !

Napisal/-a Vogrinec Če feb 07, 2013 7:59 pm

Pozdravljeni !
Zanima me ce gdo pozna v okolici ... Ptuja ..mbja...rogaške ..slovenske bisterce.Kakiga autolicara ki barva kvalitetno in da ima dokaj normalne cene :)
hvala lepa za informacije !

Uporabniški avatar
grega983
Poznavalec foruma

Kraj: Fram

Re: Barvanje haube !

Napisal/-a grega983 Če feb 07, 2013 8:59 pm

Klaužner na Smetanovi v MB
Lancia Delta Hf T pa Alfa 159 SW 20v pa Alfa 33Permanent 4 pa ......

Vogrinec
Nov uporabnik

Napisal/-a Vogrinec Če feb 07, 2013 9:09 pm

Hvala ti Grega se bom pozanimal :) !

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Če feb 07, 2013 9:38 pm

ni cenejše kupit haubo iz ogljikovih vlaken? še 0.1 sekudn na 0-100 pridobiš
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Vogrinec
Nov uporabnik

Napisal/-a Vogrinec Če feb 07, 2013 9:52 pm

Blinder nevem : ) Štrihanje me pride nekje 100e odvisno od autolicara :)

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Pe feb 08, 2013 9:58 am

Jaz poznam enega iz okolice slov.bistrice ( Oplotnica-Kebelj) če te zanima napiši ZS pa ti dam tel.št
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Pe feb 08, 2013 1:19 pm

Zakaj bi ti sploh barval?'Poškodbe al bi jo rad dal v črno ali katerokoli drugo barvo??

Vogrinec
Nov uporabnik

Napisal/-a Vogrinec Pe feb 08, 2013 1:46 pm

čare je napisal/-a:Zakaj bi ti sploh barval?'Poškodbe al bi jo rad dal v črno ali katerokoli drugo barvo??

Barval bi jo zaradi izgleda :) imam ze na strehe mat folijo in nisem zadovoljen z folijo zato bi rad dau haubo strihtat v crno barvo :)

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Pe feb 08, 2013 2:39 pm

Ne nori z farbanjem zaradi izgleda. Kvalitetno folijo gor in maš mir.Na strehi najbrž nimaš al kvalitetne folije al pa ni kvalitetno narejeno.

Uporabniški avatar
yashica
Moderator foruma

Napisal/-a yashica Pe feb 08, 2013 2:40 pm

Kaj je s folijo narobe oziroma kaj te moti :?: Osebno mislim, da je bolje dati kvalitetno folijo kot pa barvati pokrov, ker jo samo odlepiš, ko ti več ne odgovarja. Tudi pri morebitni prodaji zna kakšnega resnega kupca v črno pobarvana hauba odgnati. Razen, če boš pred prodajo zopet barval v original. Ne vem no, jaz ti resno svetujem, da daš folijo kvalitetnega proizvajalca in obvoziš štrihanje.

Samo za info. sam imam na golfu mat verzijo bubble free od hexisa, ki sem jo sam lepil pa je za obrezovanje dosti bolj zahtevna oz. zahteva mirno roko, ker golf nima strešnih lajšt.. no kia jih ima kar je bistveno lažje. Gor je nekaj mesecev in ni zbledela se ne viha na robovih in nima nobenih prask od pranja.
Zadnjič spremenil yashica, dne Pe feb 08, 2013 2:52 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
1992 Fiat Uno 60 SX
1988 Peugeot 205 1.1 GR - Starodobnik
1991 Citroen ZX 1,6i Aura

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Pe feb 08, 2013 2:41 pm

Zdaj šele vidim linijo prag - vrata da je to vse ravno zdaj pa si zamisli kako bi zgledalo ko bi montiral prag.ko štenga na kakem terencu.

Vogrinec
Nov uporabnik

Napisal/-a Vogrinec Pe feb 08, 2013 3:04 pm

čare je napisal/-a:Ne nori z farbanjem zaradi izgleda. Kvalitetno folijo gor in maš mir.Na strehi najbrž nimaš al kvalitetne folije al pa ni kvalitetno narejeno.

Mogoce zaradi izgleda prije folija lepse ven :) samo pa je nemres met dugo kakih par let 3 ali vec let :)

Vogrinec
Nov uporabnik

Napisal/-a Vogrinec Pe feb 08, 2013 3:07 pm

yashica je napisal/-a:Kaj je s folijo narobe oziroma kaj te moti :?: Osebno mislim, da je bolje dati kvalitetno folijo kot pa barvati pokrov, ker jo samo odlepiš, ko ti več ne odgovarja. Tudi pri morebitni prodaji zna kakšnega resnega kupca v črno pobarvana hauba odgnati. Razen, če boš pred prodajo zopet barval v original. Ne vem no, jaz ti resno svetujem, da daš folijo kvalitetnega proizvajalca in obvoziš štrihanje.

Samo za info. sam imam na golfu mat verzijo bubble free od hexisa, ki sem jo sam lepil pa je za obrezovanje dosti bolj zahtevna oz. zahteva mirno roko, ker golf nima strešnih lajšt.. no kia jih ima kar je bistveno lažje. Gor je nekaj mesecev in ni zbledela se ne viha na robovih in nima nobenih prask od pranja.

:) fse mas prav :) samo ce pogledas :) folija da lepse izglet :) ni pa taka kvaliteta :) ce vozis auto v autopralico ti jo poskoduje..idt...in ce se pogledas strihtanje me pride 100e :) folija in leplenje na auto pa bi mi prislo 200e :) pa nebi dau cele haube strihat 3/4 nekje :) pa malo po odbijacu dol :)

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Pe feb 08, 2013 3:09 pm

Kako si si pa zamislil poštrihane 3/4 havbe??

Vogrinec
Nov uporabnik

Napisal/-a Vogrinec Pe feb 08, 2013 3:10 pm

čare je napisal/-a:Zdaj šele vidim linijo prag - vrata da je to vse ravno zdaj pa si zamisli kako bi zgledalo ko bi montiral prag.ko štenga na kakem terencu.

Maš prav mogoce res nebi prislo do lepega izgleda...te rajsi namenim denar za kaj bol koristnega :) hvala :)

Vogrinec
Nov uporabnik

Napisal/-a Vogrinec Pe feb 08, 2013 3:11 pm

čare je napisal/-a:Kako si si pa zamislil poštrihane 3/4 havbe??

Mogel bi malo vidjet na drugih automobilih ..pac da bi cim lepse prislo ven :) da bi auto lepse izgledal :)

Uporabniški avatar
yashica
Moderator foruma

Napisal/-a yashica Pe feb 08, 2013 3:18 pm

Avto vedno perem sam, sem ga pa za foro po lepljenju folije večkrat peljal v avtomatsko avtopralnico in na foliji ni nobenih poškodb ;) Raje požrem popraskano folijo kot nepotrebno barvanje pleha.
Če boš barval tričetrt haube pa mal odbijača bo vse skupaj izpadlo rižota :roll: Če si dal za lepljenje strehe 200€ si preplačal, ker na mojem koncu računajo z materialom med120 in 150€.
Katero firmo folije imaš na strehi :?:

Ko gledam tega proceeda mi pade na misel samo eno, pusti tako kot je. Edino folija na strehi je videti na sliki (lahko se motim) nekoliko zbledela in bi jo zloščil s polirno pasto za folije. če je folija čunga lunga firme bi jo zamenjal za bolj kakovostno... morebiti v gloss izvedbi :!:

P.S: Edino pri vratih bi dal prozorno zaščitno folijo proti udarcem kamenja, seveda, če tega še nima.
1992 Fiat Uno 60 SX
1988 Peugeot 205 1.1 GR - Starodobnik
1991 Citroen ZX 1,6i Aura

Vogrinec
Nov uporabnik

Napisal/-a Vogrinec Pe feb 08, 2013 4:16 pm

yashica je napisal/-a:Avto vedno perem sam, sem ga pa za foro po lepljenju folije večkrat peljal v avtomatsko avtopralnico in na foliji ni nobenih poškodb ;) Raje požrem popraskano folijo kot nepotrebno barvanje pleha.
Če boš barval tričetrt haube pa mal odbijača bo vse skupaj izpadlo rižota :roll: Če si dal za lepljenje strehe 200€ si preplačal, ker na mojem koncu računajo z materialom med120 in 150€.
Katero firmo folije imaš na strehi :?:

Ko gledam tega proceeda mi pade na misel samo eno, pusti tako kot je. Edino folija na strehi je videti na sliki (lahko se motim) nekoliko zbledela in bi jo zloščil s polirno pasto za folije. če je folija čunga lunga firme bi jo zamenjal za bolj kakovostno... morebiti v gloss izvedbi :!:

P.S: Edino pri vratih bi dal prozorno zaščitno folijo proti udarcem kamenja, seveda, če tega še nima.

recimo neke takega sn mislo samo da mam jas druge odbijac...no upam da bi lepo prislo ven :) pa to za folijo ni pobledela samo je na tote slike tak auto fsran ka joj hehe

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Pe feb 08, 2013 7:10 pm

Poglej poglej ta ma tud prage precej okusne.Torej le obstajajo tipski pragi za ta avto.

Vogrinec
Nov uporabnik

Napisal/-a Vogrinec So feb 09, 2013 9:35 am

toti pragi za pro ceeda pa niso lih vena poceni tuji ne :)v ove so poceni samo mas prav ne auto bi samo smeŠno zglejo :D hh
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov