Zanima me ce gdo pozna v okolici ... Ptuja ..mbja...rogaške ..slovenske bisterce.Kakiga autolicara ki barva kvalitetno in da ima dokaj normalne cene

hvala lepa za informacije !
čare je napisal/-a:Zakaj bi ti sploh barval?'Poškodbe al bi jo rad dal v črno ali katerokoli drugo barvo??
čare je napisal/-a:Ne nori z farbanjem zaradi izgleda. Kvalitetno folijo gor in maš mir.Na strehi najbrž nimaš al kvalitetne folije al pa ni kvalitetno narejeno.
yashica je napisal/-a:Kaj je s folijo narobe oziroma kaj te motiOsebno mislim, da je bolje dati kvalitetno folijo kot pa barvati pokrov, ker jo samo odlepiš, ko ti več ne odgovarja. Tudi pri morebitni prodaji zna kakšnega resnega kupca v črno pobarvana hauba odgnati. Razen, če boš pred prodajo zopet barval v original. Ne vem no, jaz ti resno svetujem, da daš folijo kvalitetnega proizvajalca in obvoziš štrihanje.
Samo za info. sam imam na golfu mat verzijo bubble free od hexisa, ki sem jo sam lepil pa je za obrezovanje dosti bolj zahtevna oz. zahteva mirno roko, ker golf nima strešnih lajšt.. no kia jih ima kar je bistveno lažje. Gor je nekaj mesecev in ni zbledela se ne viha na robovih in nima nobenih prask od pranja.
čare je napisal/-a:Zdaj šele vidim linijo prag - vrata da je to vse ravno zdaj pa si zamisli kako bi zgledalo ko bi montiral prag.ko štenga na kakem terencu.
čare je napisal/-a:Kako si si pa zamislil poštrihane 3/4 havbe??
yashica je napisal/-a:Avto vedno perem sam, sem ga pa za foro po lepljenju folije večkrat peljal v avtomatsko avtopralnico in na foliji ni nobenih poškodbRaje požrem popraskano folijo kot nepotrebno barvanje pleha.
Če boš barval tričetrt haube pa mal odbijača bo vse skupaj izpadlo rižotaČe si dal za lepljenje strehe 200€ si preplačal, ker na mojem koncu računajo z materialom med120 in 150€.
Katero firmo folije imaš na strehi
Ko gledam tega proceeda mi pade na misel samo eno, pusti tako kot je. Edino folija na strehi je videti na sliki (lahko se motim) nekoliko zbledela in bi jo zloščil s polirno pasto za folije. če je folija čunga lunga firme bi jo zamenjal za bolj kakovostno... morebiti v gloss izvedbi
P.S: Edino pri vratih bi dal prozorno zaščitno folijo proti udarcem kamenja, seveda, če tega še nima.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov