Martin je napisal/-a:Rabim vašo pomoč oz. mnenja glede alu platišč za Mercedes c200 komp.
Kaj predlagate? Čim več predlogov in slik tem bolje. Original dimenzija gum je 195/65/15. Avto ne sme izgubiti na hitrosti in pospeških - hvala. Smo računali na dimenzijo gum 205, kaj pravite ne bo v redu?
Za pomoč se vam lepo zahvaljujem.
Martin je napisal/-a:Rabim vašo pomoč oz. mnenja glede alu platišč za Mercedes c200 komp.
Kaj predlagate? Čim več predlogov in slik tem bolje. Original dimenzija gum je 195/65/15. Avto ne sme izgubiti na hitrosti in pospeških - hvala. Smo računali na dimenzijo gum 205, kaj pravite ne bo v redu?
MGsax je napisal/-a:Martin je napisal/-a:Rabim vašo pomoč oz. mnenja glede alu platišč za Mercedes c200 komp.
poglej če boš dal širše gume se ti bo na moči poznalo.
Martin je napisal/-a: Kaj predlagate 16-ke ali 17-ke?
Originalne 15-ke se mi zdijo težje kot kakšne "solidne" 16-ke ali 17-ke.
Matt je napisal/-a:če das 205 gume moras dati potem presek 60. 205/60/15 tako menim. kako slikco avta gor ubes pa ti pol zrihtamo kej, je lažje. Slikaj od strani.
Martin je napisal/-a:Matt je napisal/-a:če das 205 gume moras dati potem presek 60. 205/60/15 tako menim. kako slikco avta gor ubes pa ti pol zrihtamo kej, je lažje. Slikaj od strani.
ena slika iz neta:
clio freak: tiste so od Valbrema , a ne.
Vsaj 16-ke naj bi bile.
Samo tisti podatek od MGsaxa me je kar prestrašil.Potem čez 205 mm se ne bo šlo!
Ja kaj , potem vsi stunirani bmw-ji in podobni z ogromnimi gumami "ne grejo nikamor", samo strašijo al kaj? Pa kaj res pride do takšnega odstopanja?
Ima mogoče kdo podatek o dimenzijah za MB C 240, katerega moč je podobna?
Hvala
mcoupe je napisal/-a:Da ne bom odpiru nove teme k je že tolk govora o teh feltnah bom kr tuki vmes napisu če vas ne mot!
Kupujem nove feltne!
Namreč zanima me kakšne feltne bi po vašem mnenju pasale na mojga megana(dobrodošla tut kaka photoshop varijanta)-bodo pa vsekakor 205/40/17
pa še slika:
http://www.fazer.si/spojler.html
p.s.-te k so pa gor pa prodam(205/45/16)
Več slik k sem mel za probo ene 17 feltne gor so pa tuki:
http://rk.avtomobilizem.com/renaultforu ... .php?t=655[/img]
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov