slikoico ravno zdaj iscem na netu ko jo najdem bom jo obesil gor.
kiko: feltne pasejo na clioota ce je razmak 4x100 kok jaz vem pasejo!
punto abarth: samo za feltne je cena 35000 sit. z gumami pa 45000 sit. ampak se se da kaj zmenit
Pismo moj brat bi jih rabu za puntoja sam je razmak 4x98 če se ne motim.Sej se dajo eni distančniki dobit.Dej gor sliko pa bomo vidl.OK
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Čuj Matt nevem zakaj bi shut up js ti sam pravim pravila ne tem forumu.In ta so da se NE SME prodajati robe tu.Je poseben prostor za to!!!!!!!!
Js sm tud poskušu tu gor kej prodat pa so me spluvali,zato lepo pravim da se to pač ne sme.
Mene tudi zanima kakšne so, pa nebi jih kupil ampak samo videl. Zanima me firma, kakše kvalitete so, če ima kdo kakšne izkušnje ( da malo ublažim udarce po prodajalcu) Najboljše, da o tem pišemo (mimo grede pa še se za ceno zmenimo :P )