_los_bandoleros_ je napisal/-a:Ja tale avto je po mojem res vreden tega denarja.....
(:
sašo5 je napisal/-a:border_ je napisal/-a:Kaj pravite na chevrolet cruze?
.........poštena cena in veliko avta za ta denar_za "antiznačkarje" kot se nekateri imenujejo, pravi "sedanček"......
tomazek4567 je napisal/-a:lp ja tale chevrole cruz je razred zase.pa kaj je pol ce ga delajo korejci ali pa ne vem kdo avto je za to ceno ok.lastniki schevrolejev so zadovoljni ampak ostali ce ni ww audi ali bmw je j**c.poznam primere pri audiju za 80000eurov ti gre menjalnik pri 120000km pa kje si to vidu no .uglavne korejski avti bodo najbolj prodani avtomobili.poglejte kio kaj jim dela sale.
simonk je napisal/-a:Vzel bi osnovno opremo, ki je trenutno v akciji. ESP, klima, 6x airbag, saj ima vse, stanovanja na kolesih ne rabim.
Moti me predvsem poraba tega motorja : 8,3 l
http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... owerunit=2
Seveda glede na ceno se ni pritoževati. Hvala za info.
simonk je napisal/-a:
1.8 se mi zdi preveč, dizel odpade. Torej ostane tale 1.6 oplov ecotec ? Kam so šli časi 80KM limuzin.Vem da Chevy in Opel nista na dobrem glasu ampak glede na ceno 11.000 EUR res dost dobiš. Počasi bodo značke itak en in isti ....
nevermind je napisal/-a:Itak, da je isti. Tudi 1.8 je isti. Je pa nekaj elektronika dodelana pri obeh.
kekec2 je napisal/-a:1.6 je isti motor kot v oplu. Res pa ko je motor neulavfan zgleda kot da bi mev 1.4 namesto1.6. Po 3. mescih je pa že sprememba se pa ze pozna da je 1.6.
kopujem pa cruza 2.0 ltz 163KM z vso opremo redna cena je neki čez 20.000.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov