alfy je napisal/-a:Pozdravljen!
Kaj je ta MEGALON podoben (al isti) kot SINTOFLON varjanta ???
Pri SINTOFLONu so obljubljalo za blaznih 27% manjšo porabo in še in še...
.. preizkušeno pa lahko rečem da je zmanjšal za največ 8%...
LP
milankregar je napisal/-a::rofl Daj nehajte že prodajat te lažne x-prdajzarje in podobne magične preparate za zmanjšanje porabe tudi do 45%.
zupi13 je napisal/-a:jst sm tanku 100 oktanca od OMVja, pa mislim, da mi je avto več porabu kot za navadnim 95 oktanskim bencinom, ob istem režimu vožnje. tak da jaz tega ne verjamem al pa mojmu avto ne paše...
Mate je napisal/-a:zupi13 je napisal/-a:jst sm tanku 100 oktanca od OMVja, pa mislim, da mi je avto več porabu kot za navadnim 95 oktanskim bencinom, ob istem režimu vožnje. tak da jaz tega ne verjamem al pa mojmu avto ne paše...
Poskusi tankat več tankov za povrstjo, da se elektronika navadi na drugo gorivo.
Glede teh aditivov pa se vedno ne vem, komu naj verjamem...
zupi13 je napisal/-a:po mojem se mora elektronika takoj privaditi drugi zmesi goriva zato, pa so različne sonde itd...
saj ni živa zadeva tko kot žabe ko jim pol kasneje pljuča zrastejo
Mate je napisal/-a:zupi13 je napisal/-a:jst sm tanku 100 oktanca od OMVja, pa mislim, da mi je avto več porabu kot za navadnim 95 oktanskim bencinom, ob istem režimu vožnje. tak da jaz tega ne verjamem al pa mojmu avto ne paše...
Poskusi tankat več tankov za povrstjo, da se elektronika navadi na drugo gorivo.
Glede teh aditivov pa se vedno ne vem, komu naj verjamem...
Simonn je napisal/-a:Kje se da kupit ta sintaflon in koliko je cena?
Mad je napisal/-a:milankregar je napisal/-a::rofl Daj nehajte že prodajat te lažne x-prdajzarje in podobne magične preparate za zmanjšanje porabe tudi do 45%.
...8 % ... in se lahko prepričaš... imam teste npr - če voziš 20000 km letno prevoziš potemtakem 1600 km zastonj... L.p. Mad
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov