border_ je napisal/-a:Pozdravljeni!
Sedaj vozim golf 4 1.4 1998, ker pa sosed prodaja avtomobil BMW 318 1998 bencinc (zelo veliko opreme) in komaj 100.000 km z vsemi original servisi, bi menjal za ta avto. Avto vozen samo na dolge relacije, takrat pac ko ga je dal iz garaze CE-LJ. Ko sem bil pri njemu in ga presenetil z porabo goriva sva pogledala na racunalnik in ta je kazala 6.1l. Avto tudi dobro poznam zato me mika, da bi ga kupil...
Kaj vi menite o BMWju 318 in kaj mi priporocate?
Pa za kakasen maxi denar bi ga se splacalo kupit?
border_ je napisal/-a:Je res, da ima vsak BMW razporejeno tezo 50% 50%, zaradi zadnjega pogona?
soso je napisal/-a:Glede na to ,da poznaš zgodovino avta sploh nimaš kaj za razmišljat! Naj pa te opozorim ,da ta poraba nikakor ne more štimat! Kolega je pred kratkim kupil letnik 2000 coupe ,motor 318 ,in kr malo razočaran nad porabo. Mešano vožnjo pol je blo avtoceste pol mestne je imel dobrih 10 l. LP
rhino je napisal/-a:soso je napisal/-a:Glede na to ,da poznaš zgodovino avta sploh nimaš kaj za razmišljat! Naj pa te opozorim ,da ta poraba nikakor ne more štimat! Kolega je pred kratkim kupil letnik 2000 coupe ,motor 318 ,in kr malo razočaran nad porabo. Mešano vožnjo pol je blo avtoceste pol mestne je imel dobrih 10 l. LP
Vse to je odvisno od prejšnega lastnika...In verjamem da ma avto takšno porabo.Moj kolega ma tudi BMW e36(prejšni model) z 250k+ km prevoženimi in 1.8is(140ps) mašino in mu pije 8l.Pa se vozi normalno,po omejitvah,včasih ga pa tudi stisne.Tak to pa je 1.8i predvidevam da 115ps verzija,ker so e46 1.8 z 140ps začeli delati po letu 2001.Pa tudi nasplošno imajo BMW dokaj nizko porabo,glede na konkurenco.
Tak da je ta avto res best buy,mogoče ga boš moral malo privajati na visoke obrate,ker je avto pomoje malo len,če ga je vozil 70 letni gospod.Al pa tudi ne,če zdaj kupuje 4x4 z 200 ps+
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov