cd_rw je napisal/-a:Pozdravljeni!
Nabavil sem si prej omenjeni kabel in sem instalirou vag-com 409.1, ki je priložen, prav tako sem instalirou priložene gonilnike. Kabel mi v programu VAG-COM zazna, ko pa ga priklopim na avto (Audi A4 1996, poskusil sem tudi na Golfu 1.9 TDI 2001), pa piše da interface not found. Dal sem kontakt v avtu. Ko pa grem pod OBD II functions, da testiram mi pa napiše "Car is not ISO/OBD II compatible" Ali mogoče kdo ve kaj je treba storiti, da bo stvar delovala?
Hvala
božo je napisal/-a:Kaj pa je potem Fan mislil s tem, ko je napisall, da na tem Vag-comu obd II delujejo vsa vozila.
Mislim pa da bi se dalo z naslednjo napravo
http://cgi.ebay.co.uk/Opel-Vauxhall-OP- ... 27aeae0fac
Novinka123 je napisal/-a:Zdravo,
imam eno prošnjo. Moj kolega si je kupil napravo MaxScan VAG405 (Autel), a žal ima samo angleška navodila, on pa ne razume angleško. Ima morda kdo od vas slovenska navodila in bi jih lahko skeniral ter mi jih poslal? Ali pa morda veste, če se da kje na netu dobiti slovenska navodila (sploh obstajajo)?
Se pa kar mudi:) Hvala za pomoč,
lp
MacTron je napisal/-a:sisko100: mac pa uprorablja taksen set...
in sicer izkljucno za VAG ljubiteljsko Can-bus (USB) - software ver. 704
sem pa ze delal z taksnimi stroji kot so KTS za cca. 6000€ in raznimi moduli za
korejska vozila - univerzalni racunalniki e-diag itd... precekiraj malo teme o diagnostiki
Tehnicna/programska podpora za zgornji predlog (DiOBD 880) naj bi bila zelo vredu torej
poizkusi se pozanimati ce lahko dobis kaj vec informacij ali pa celo demonstracijsko predstavitev.
Ker kakor sem zasledil ti nebi rad imel kompletne naprave kot je KTS ali pa od tega
podjetja AVL DiX 188 oz. DiX Drive Pocket
bircaboy je napisal/-a:MacTron, si mogoče probal še kateri drugi program na omenjenem vmesniku, kot so OBD2007,Pcmscan. Deluje kateri izmed njih na 704 vmesniku?
cd_rw je napisal/-a:cd_rw je napisal/-a:Pozdravljeni!
Nabavil sem si prej omenjeni kabel in sem instalirou vag-com 409.1, ki je priložen, prav tako sem instalirou priložene gonilnike. Kabel mi v programu VAG-COM zazna, ko pa ga priklopim na avto (Audi A4 1996, poskusil sem tudi na Golfu 1.9 TDI 2001), pa piše da interface not found. Dal sem kontakt v avtu. Ko pa grem pod OBD II functions, da testiram mi pa napiše "Car is not ISO/OBD II compatible" Ali mogoče kdo ve kaj je treba storiti, da bo stvar delovala?
Hvala
A ima kdo kako idejo kar se tega tiče?
maliBobi je napisal/-a:cd_rw je napisal/-a:cd_rw je napisal/-a:Pozdravljeni!
Hvala
A ima kdo kako idejo kar se tega tiče?
Napiši bolj podrobno kaj si počel, kak kabel imaš,......
Kakšne gonilnike si imel priložene? I rossijeve strani so potegni Com port simulator al nekaj takega....
V glavnem odgovori najprej na vprašanja, potem pa dalje.
P.s
Si imel na kakšnem drugem forumu enak nick? Če ja imam nekaj za tebe, brez skript
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 14 gostov