maliBobi je napisal/-a:Vsi avtohendleri so pošteni in živijo od zraka, očitno se ta dobro prodaja![]()
Avto, kot vsi ostali iz združbe kičo, mičo ,šargi, zgleda lepo (opran, spoliran, namazan), pravzaprav zelo lepo
P.s
Zakaj mislite, da hendleri ne pišejo kilometrov in vam jih ustno povedo?
Hint: takšni vam na pogodbo ne bodo napisali kilometrov pa da ste sam alah, potem pa dokaži kdo ima prav
ps.s
Ti si logist?
denis,mag. je napisal/-a:Šargi je prišel na slab glas, ko so še vsi trije bratje delali skupaj. Naj povem, da je Kićo res edini od Šargijev, ki je zelo ok. Namreč poznam ga osebno, tako da glede prodajalca je vse ok.
Zanimajo me bolj kakšne serijske napake na tem motorju itd??
speedfreak je napisal/-a:denis,mag. je napisal/-a:Šargi je prišel na slab glas, ko so še vsi trije bratje delali skupaj. Naj povem, da je Kićo res edini od Šargijev, ki je zelo ok. Namreč poznam ga osebno, tako da glede prodajalca je vse ok.
Seveda, Kićo je najbolj pošten prodajalec ever, pri njemu so vsi avti kot novi in odlični.
denis,mag. je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:denis,mag. je napisal/-a:Šargi je prišel na slab glas, ko so še vsi trije bratje delali skupaj. Naj povem, da je Kićo res edini od Šargijev, ki je zelo ok. Namreč poznam ga osebno, tako da glede prodajalca je vse ok.
Seveda, Kićo je najbolj pošten prodajalec ever, pri njemu so vsi avti kot novi in odlični.
js vas sprašujem za splošne informacije o 1.3 jtd, ne o prodajalcu.
Hvala
speedfreak je napisal/-a:denis,mag. je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:denis,mag. je napisal/-a:Šargi je prišel na slab glas, ko so še vsi trije bratje delali skupaj. Naj povem, da je Kićo res edini od Šargijev, ki je zelo ok. Namreč poznam ga osebno, tako da glede prodajalca je vse ok.
Hvala
jtd je cool, tu pa tam crkne kaka turbina, sam to je redkost, obcutljiv na pravo olje ( kvalitetni servisi so nujni ), tega pa ta puntek verjetno ni doživel.
Nažalost je tako, da pri šargi and co, ne bi kupil niti nastavka za auspuh, kje šele avta
denis,mag. je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:denis,mag. je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:denis,mag. je napisal/-a:Šargi je prišel na slab glas, ko so še vsi trije bratje delali skupaj. Naj povem, da je Kićo res edini od Šargijev, ki je zelo ok. Namreč poznam ga osebno, tako da glede prodajalca je vse ok.
Hvala
jtd je cool, tu pa tam crkne kaka turbina, sam to je redkost, obcutljiv na pravo olje ( kvalitetni servisi so nujni ), tega pa ta puntek verjetno ni doživel.
Nažalost je tako, da pri šargi and co, ne bi kupil niti nastavka za auspuh, kje šele avta
brez skrbi, ta avto je od prvega lastnika, kar se da tudi na policiji preveriti, kdo je bil kupec novega avta.
res je, tudi sam nebi kupil pri šargiju nič, če tega ne človeka ne bi poznali že 20 let. Je pa res, da sem že slišal, da ljudje niso zadovoljni, vendar me to ne skrbi.
Hvala za odgovore.
če si pa pametn, pa pogledaš v servisno knjigo, kjer piše kdo je kupi avto....denis,mag. je napisal/-a:ima tolk prevoženih kot je rekel 1. lastnik.
Ps: Če maš veze na policiji se da marsikaj preverit.
Lp
maliBobi je napisal/-a:off
Kaj za vraga ima policija veze z nakupom rabljenega avta? Za zavarovalnico razumem, da imaš vpogled v popravila kaj pa je s policijo pa mi ni jasno. Poznam ene par policistov ampak mi noben ni mogel pomagati pri nakupu, torej z besedo na dan!!
Face it, nobody likes keko & co
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov