nagradna igra michelin

Michelinova nagradna igra

Michelin je tradicionalni partner portala Avtomobilizem.com, kar prinaša veliko prednosti tudi našim zvestim uporabnikom. Skupaj z Michelinom smo se ponovno odločili, da preverimo vaše znanje o pnevmatikah Michelin Pilot Alpin in Michelin Lattitude Alpin. Vsekakor ne prevelik izziv za strokovnjake s področja avtomobilizma. Nagradna igra bo potekala od 15. novembra 2012 do 14. decembra 2012. […]

Michelin je tradicionalni partner portala Avtomobilizem.com, kar prinaša veliko prednosti tudi našim zvestim uporabnikom.

Skupaj z Michelinom smo se ponovno odločili, da preverimo vaše znanje o pnevmatikah Michelin Pilot Alpin in Michelin Lattitude Alpin. Vsekakor ne prevelik izziv za strokovnjake s področja avtomobilizma.

Nagradna igra bo potekala od 15. novembra 2012 do 14. decembra 2012. Med vsemi, ki boste pravilno odgovorili na zastavljeni vprašanji, bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel nove Michelinove pnevmatike(Michelin Pilot Alpin ali Michelin Lattitude Alpin in tri nagrajence, ki bodo prejeli Michelinov nagradni paket.

Prijetno glasovanje vam želita Michelin in Avtomobilizem.com

P.S. Z večkratnim glasovanjem do večjih možnosti za nove Michelinove pnevmatike.

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Michelinova nagradna igra