Novice

Audi z otvoritvenim govorom na sejmu CES Asia

Na sejmu zabavne in uporabne elektronike CES Asia, ki bo od 25. do 27. maja 2015 prvič potekal v Šanghaju, bosta na predvečer dogodka otvoritveni govor imela Rupert Stadler, predsednik uprave družbe AUDI AG in dr. Ulrich Hackenberg, član uprave in direktor tehničnega razvoja v družbi Audi AG. Audi bo s tem še dodatno utrdil svojo vlogo pomembnega partnerja elektronske industrije.

Z novim sejmom CES Asia se največji svetovni sejem zabavne in uporabne elektronike CES (Consumer Electronic Shows) širi tudi na Kitajsko. Prvič ga bodo organizirali v času od 25. do 27. maja 2015 v New International Expo Centru v Šanghaju, največji kitajski trgovski metropoli. S tem dogodkom se bodo odzvali na dvoje: kitajski trg zabavne in uporabne elektronike že sedaj dosega trimestni milijardni promet, ki beleži zelo hitro rast. Poleg tega pa se je kitajska industrija razvila v pomembno gonilo te panoge.

Na predvečer odprtja sejma, v soboto, 24. maja 2015, bo Audi v otvoritvenem govoru predstavil svoje inovacije in načrte s področja avtomobilske elektronike. S tem nastopom bo Audi potrdil svoj status, ki ga ima kot pomemben partner globalne elektronske industrije. Od leta 2011 se družba vsako leto z velikim uspehom predstavlja na sejmu CES v Las Vegasu; tam sta predsednik uprave Rupert Stadler in direktor tehničnega razvija dr. Ulrich Hackenberg imela otvoritveni govor na predvečer otvoritve januarja 2014.

Vir: Audi

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Kako lahko napreden sistem za filtriranje zraka v povsem novem Mondeu prepreči ‘slepo vožnjo’ med kihanjem za volanom
Nova Škoda Fabia na poskusnem trčenju Euro NCAP prejela najboljšo oceno pet zvezdic