Novice

BMW Concept Active Tourer Outdoor

BMW Concept Active Tourer Outdoor bo na sejmu OutDoor Friedrichshafen v središču pozornosti. V premijski segment kompaktnih vozil prinaša nov pogled, kako se lahko notranji prostor pametno uporabi za športne aktivnosti in preživljanje prostega časa. To konceptno vozilo predstavlja rešitve, ki ubirajo novo pot pri združitvi športne estetike in sloga s trajnostno pogonsko tehnologijo, kompaktnimi merami in funkcionalnostjo. Okolju prijazen plug-in hibridni sistem, ki združuje motor z notranjim izgorevanjem in elektromotor za zagotavljanje zelo posebne oblike razvoja moči, zagotavlja učinkovitost na najvišji ravni.

-Kompaktne mere, športna oblika z velikodušnimi razmerji notranjega prostora.Spremenljiv zadnji del potniškega prostora, oblikovan za shranjevanje športne opreme in pripomočkov za prosti čas.

-Prečno vgrajen 1,5-litrski bencinski motor s pogonom na sprednja kolesa. Nov plug-in hibridni (PHEV) pogonski koncept združuje prednosti elektromotorja in kvalitete tradicionalnega motorja ter dosega izvrsten učinek.

-Ekskluzivno lakiranje zunanjosti v barvi Gold Race Orange poudarja športen videz BMW Concept Active Tourer Outdoor.

-Odporni notranji materiali z enostavno nego, kot je usnje v barvah MoonWhite in MoonRock Grey, se odlično odrežejo pri stiku z opremo za aktivnosti na prostem.

-Nosilni sistem za dve kolesi (nameščen v notranjosti) in druge inteligentne podrobnosti postavljajo BMW Concept Active Tourer Outdoor v vlogo idealnega spremljevalca za aktivne, rekreativne športne navdušence.

Vir: BMW

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "BMW Concept Active Tourer Outdoor"


wavemaker
10 leta 9 meseci nazaj

slike so pa iz našega Mangarta 🙂

 
BMW i3
Opel bo od leta 2014 dalje izdeloval Mokko v španski tovarni v Zaragozi