Novice

BMW M5 je Prvak leta 2012 med obiskovalci portala hitrikrog.si

11. marca 2013 je v restavraciji Strelec na Ljubljanskem gradu potekala podelitev priznanj zmagovalcem tekmovanja Prvak leta 2012 na portalu hitrikrog.si.

Avtomobili so, kot vsako leto doslej, tekmovali v treh kategorijah: največ glasov v kategoriji Mehanikov izbor je prejel Mercedes Benz A 180 CDi, v kategoriji Kralj paddocka VW CC 2.0 TDI DPF 4motion, priznanje Prvak leta 2012 pa si je prislužil BMW M5. Od danes je na portalu www.hitrikrog.si moč najti tudi vso zgodovino vseh dirk formule 1 od leta 1950, kar pomeni, da ponujamo ekskluzivno novost v slovenskem jeziku.

Že tretje leto zapored je na portalu www.hitrikrog.si potekalo tekmovanje za naziv Prvak leta, za katerega so se potegovali vsi avtomobili, ki jih je uredništvo portala preteklo leto predstavilo in ocenilo v rubriki Avto tedna. Avtomobili so kandidirali v treh kategorijah, ob Prvaku leta 2012 še v kategoriji Mehanikov izbor in Kralj paddocka. Po preštetih več kot 24.000 glasovih je bralce portala najbolj navdušil in tako tudi osvojil zmagovalno lovoriko BMW M5 (6.986, od skupno prejetih 24.321 glasov), v kategoriji Mehanikov izbor je prepričljivo zmagal Mercedes Benz A 180 Cdi (8.547, od skupno prejetih 24.251 glasov), v kategoriji Kralj paddocka pa je s svojim šarmom in karizmo najbolj navdušil VW CC 2.0 TDI DPF 4motion (5.425, od skupno prejetih 24.251 glasov).

Priznanja je zmagovalcem podelil glavni urednik portala hitrikrog.si, Miran Ališič. Pokal Prvak leta 2012 sta prevzela Gordana Kisilak, predstavnica za odnose z javnostmi, in Lothar Schupet, direktor podjetja BMW Group Slovenija. Znamko Mercedes Benz, ki je slavila v kategoriji Mehanikov izbor, sta zastopala Metka Pevec Kejžar, predstavnica za odnose z javnostmi, in Rasto Oderlap, direktor podjetja Autocommerce d.o.o. Pokal za Kralja Paddocka pa je z veseljem prevzela Sabrina Pečelin, predstavnica podjetja Porsche Slovenija.

Po podelitvi priznanj je Miran Ališič spregovoril še nekaj besed o novostih, ki se obetajo na portalu hitrikrog.si v prihajajoči sezoni. Med največje sodi zagotovo popolna in urejena zgodovina vseh dirk formule 1 od prve dirke leta 1950, ki jo tako prvič in ekskluzivno ponujamo v slovenščini. Naj omenimo še, da je portal v letu 2012 dosegel rekordni obisk, saj smo dosegli več kot 11 miljonov prikazov, 600.000 različnih uporabnikov in kar 3,5 miljona obiskov, vsak pa se je se na portalu zadržal v povprečju tri minute in pol. Izjemno specifičen portal F1express.si smo lani preimenoval v hitrikrog.si saj že poročamo o ostalih športih, kot so motoGP, rally in osale zvrsti motošporta, več pomena pa želimo posvetiti tudi avtomobilski industriji.

Povabljenci so se nato preselili iz terase nad Ljubljano v restavracijo Strelec, kjer so prijetno poklepetali ob dobrem vinu in dobri hrani, predstavniki uredništva hitrikrog.si pa smo obljubili, da se spet vidimo prihodnjo pomlad.

Žirantom smo obljubili nagrade za glasove in izžrebali smo tri nagrajence izmed vseh, ki so poskrbeli za skoraj 25 tisoč klikov. Ker se na portalu pretežno ukvarjamo s formulo 1, upamo, da bo steklenica šampanjca Mumm, kakršnega najboljši dirkači dobijo po vsaki dirki formule 1, primerno in dobrodošlo darilo za tri srečneže.

Vir: Hitri krog

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Goodyear in Dunlop predstavljata novosti v ponudbi letnih avtoplaščev
Kia v Ženevi predstavila nove turbo motorje