Novice

BMW serije 5 – novi motorji, več inovativnih ukrepov BMW EfficientDynamics in novosti pri opremi

Z novo ponudbo BMW serije 5 utrjuje vodilni položaj pri učinkovitosti in užitku v vožnji ter na področjih dizajna, športnih voznih lastnosti, udobja.

Zelo učinkoviti motorji, več inovativnih ukrepov BMW EfficientDynamics v ponudbi osnovne opreme in atraktivna popestritev programa dodatne opreme znova potrjujejo vodilni položaj BMW serije 5 na področju učinkovitosti in užitka v vožnji v zgornjem srednjem razredu premium avtomobilov.

Tehnologija BMW Twin Power Turbo

Od jeseni 2011 bosta BMW serije 5 Limuzina in BMW serije 5 Touring prvič na voljo z dvema prenovljenima štirivaljnima bencinskima motorjema s tehnologijo BMW TwinPower Turbo. S to tehnologijo bodo opremljeni tudi dizelski motorji. V tem obdobju se bo modelom BMW serije 5 Touring pridružil nov najzmogljivejši predstavnik, BMW 550i Touring z V8 motorjem. Vsi ti ukrepi bodo BMW serije 5 pomagali pri utrjevanju prepričljivega vodstva v segmentu kot modelne serija z najboljšim ravnotežjem med užitkom v vožnji in ekonomično porabo goriva.

Najbolj učinkovit model med vsemi je BMW 520d EfficientDynamics Edition, ki dosega povprečno porabo goriva po preskusnem ciklu EU samo 4,5 l na 100 km in emisije CO2 z vrednostjo 119 gramov na km.

ECO PRO način vožnje

Od jeseni 2011 bo v BMW serije 5 Limuzina in BMW serije 5 Touring del osnovne opreme stikalo Driving Experience Control. Pri vseh štiri in šestvaljnih modelih omogoča to stikalo vozniku tudi izbiro načina vožnje ECO PRO. Sočasno bo osnovna oprema prav tako bogatejša za funkcijo Auto Start/Stop pri drugih motornih različicah. Prenovljen program dodatne opreme bo vseboval inovativne funkcije iz paketa storitev BMWConnectedDrive, vključno z novo generacijo BMW Head-Up projektorja in prostoročnim odpiranjem prtljažnih vrat ali zadnjega okenskega stekla. Z novo funkcijo Active Protection utrjuje BMW serije 5 svoj položaj tudi kot vodilni na področju zagotavljanja optimalne varnosti.

M športni paket za BMW serije 5 Gran Turismo

Jesen 2011 napoveduje prihod M športnega paketa za BMW serije 5 Gran Turismo, ki je bil razvit posebej za ta model. Jesen prinaša tudi nove možnosti opreme iz programa BMW Individual za ta model, vključno s svežo ponudbo barv karoserije, lahkih aluminijastih platišč in notranjih okrasnih oblog, ki poudarjajo ekskluziven značaj BMW serije 5 Gran Turismo.

BMW serije 5 Gran Turismo se lahko naroči z M športnim paketom od jeseni 2011, medtem ko so za ta model na voljo tudi nove možnosti opreme iz program BMW Individual.

BMW 520d EfficientDynamics Edition

BMW 520d EfficientDynamics Edition predstavlja utelešenje učinkovitosti v premium razredu avtomobilov. Limuzina, ki jo poganja dizelski štirivaljnik s 135 kW/184 KM, povprečno po preskusnem ciklu EU porabi samo 4,5 l na 100 km.

Prostoročno odpiranje zadnih vrat

Vrhunec iz paketa storitev BMW ConnectedDrive predstavlja funkcija prostoročnega odpiranja zadnjih vrat/zadnjega okna – dodatna prijetna razvada v komfortnem sistemu dostopa.

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Velika nagrada Južne Koreje
Chanov kotiček: Velika majhnost