Novice

Bo Bugatti v Ženevi kradel pozornost z reinkarnacijo Type 57SC Atlantic?

Glede na tokratno draženje Bugattija se zna zgoditi, da se bodo ob ženevskem jezeru na nek način poklonili legendarnemu Type 57SC Atlantiku.

Tokratna objava je deloma počastitev 110. obletnice podjetja, deloma pa obeležje 80 let, odkar so predstavili omenjeni legendarni model. V vsej zgodovini so ga izdelali v samo štirih primerkih, od katerih se je eden 1938 “ugreznil v tla” in nihče ne ve, kam je izginil.

Najava prikazuje sliko Bugattijev ter pomenljivo skico legendarnega modela. Prav ta bi lahko namigovala, da nameravajo v Švico pripeljati novodobno upodobitev legende. Če je temu res tako, potem čaka vse obiskovalce poslastica v pravem pomenu besede. Upoštevajoč, da so nam zdaj že nekajkrat pokazali, česa so sposobni njihovi strokovnjaki, je paša za oči vseh navzočih nedvomno zagotovljena.

Glede na pomp, s katerim Bugatti rad pospremi predstavitve modelov, ocenjujemo, da je dejansko zelo veliko možnosti, da se ta napoved uresniči z nečem veličastnim ter vrednim pozornosti pregrešno bogatih strank, ki jih Bugatti ciljno nagovarja s svojimi ekstravangantnimi modeli. Karkoli že bodo pripeljali tja, original ali njegovo novodobno upodobitev, bodo vsi, ki bodo obiskali Ženevo počaščeni s priložnostjo videti na lastne oči nekaj, kar ne vidi prav veliko povprečnih Zemljanov.

Pa vi, greste letos v Ženevo?

Avtomobilizem.com (Vir: Motor Authority. Foto: Bugatti.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Jeepove salonske novosti
Fiatova jubilejna serija modelov družine 500 ob 120. obletnici