Novice

Citroën C5 in C8: Stilske spremembe in nova tehnološka oprema

CITROËN C5: SODOBEN STIL IN TEHNOLOGIJA Od začetka prodaje leta 2008 je bilo prodanih več kot 400.000 vozil Citroën C5, ki je na voljo v limuzinski in karavanski (tourer) različici. Na osnovi tega prodajnega uspeha se danes Citroën C5 ponaša s stilskimi in tehnološkimi spremembami, po zaslugi katerih je bolj sodoben in ima še bolj […]

CITROËN C5: SODOBEN STIL IN TEHNOLOGIJA

Od začetka prodaje leta 2008 je bilo prodanih več kot 400.000 vozil Citroën C5, ki je na voljo v limuzinski in karavanski (tourer) različici. Na osnovi tega prodajnega uspeha se danes Citroën C5 ponaša s stilskimi in tehnološkimi spremembami, po zaslugi katerih je bolj sodoben in ima še bolj izrazit značaj:

• Opremljen je z novim znakom dvojne puščice. Ta je bolj zaobljena in prispeva k še večji izraznosti vozila. Citroën C5 se ponaša tudi z novimi 17’’ litimi platišči “Egée” (v serijski opremi odvisno od izvedenke) in z novim rjavim barvnim odtenkom “Guaranja”. Citroën C5 je pri izvedenki Exclusive opremljen z novimi oblogami v kombinaciji usnja in blaga in z novimi notranjimi okrasnimi elementi.
• Za enostavnejše potovanje je Citroën C5 opremljen z novim navigacijski eMyWay povezanim z enoto Connecting Box, ki vključuje jack in USB-priključek ter pribor za prostoročno telefoniranje Bluetooth. Na vozilu Citroën C5 Tourer je mogoče ta sistem povezati s kamero za vzvratno vožnjo za lažje manevriranje pri parkiranju.

Citroën C5 je vedno opremljen s sodobnimi ali celo ekskluzivnimi tehnologijami, ki skrbijo za dobro počutje, udobje in varnost vseh, kot je na primer storitev Citroën eTouch in vzmetenje Hydractive III+, ki je ekskluzivni proizvod znamke.

CITROËN C8: POVABILO NA POTOVANJE

Citroën C8 uspešno združuje eleganco, prostornost, dobro počutje in ugodje v vožnji. K temu se pridružujejo še spremembe, ki prispevajo k bolj sodobnemu in razgibanemu stilu največjega Citroënovega enoprostorca.

Tako je okrasna maska opremljena z novo dvojno puščico in posledično tudi s preoblikovano letvijo. Nova identiteta znamke je opazna tudi na zadnjem delu vozila v predelu dvojne puščice in različnih logo znakov, nameščenih na zadnjih vratih.

K bolj izrazitemu značaju vozila Citroën C8 prispeva tudi barvna poživitev v črni barvi Noir Onyx. V tej barvi, ki je na voljo s paketom opreme Black Pack, so zunanja vzvratna ogledala, stebrički in bočne okrasne letve na vratih ter zaščitna letev odbijača spredaj in zadaj. Novi zatemnjeni žarometi prispevajo k njegovemu odločnemu videzu in razgibanemu stilu enoprostorca. Obstoječo barvno paleto dopolnjuje nov odtenek v rjavi barvi “Hickory”.

Vir: Citroën

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
10 najboljših nasvetov za varčevanje z gorivom
Mazda bo z novim SKYACTIV-D dizelskim agregatom prihodnje leto nastopila na 24 ur Le Mansa