Novice

FCA bo namesto v Detroitu stopil pod žaromete v Las Vegasu

Prvič po letu 2010 skupina FCA na avtomobilskem salonu v Detroitu ne bo predstavila nobenega novega ali prenovljenega modela, so se pa odločili, da bodo raje organizirali novinarsko konferenco na sejmu potrošniške elektronike CES v Las Vegasu.

Za zdaj ni znano, kaj naj bi koncern Fiat Chrysler Automobiles pravzaprav predstavil na sejmu CES v začetku januarja, vendar tuji mediji ugibajo, da bi lahko razkrili napovedani Jeep Grand Cherokee Trackhawk ali pa pomembno tehnološko novost, kot je dolgo pričakovani dvolitrski motor Hurricane.

Kot so zapisali pri Automotive News, se zdi še najbolj verjetno,  da bo FCA sejem izkoristili za prikaz delovanja avtonomnih tehnologij v modelu Pacifica. CES (Consumer Electronics Show) je namreč bistveno bolj primeren za razkritja tehnoloških inovacij s področja avtomobilizma, saj je usmerjen k širšemu krogu kupcev.

Dogodek bodo izkoristili tudi pri Fordu, kjer bodo na sejmu predstavili posodobitve na večopravilni enoti in prikazali, kako napredujejo z razvojem avtonomne tehnologije.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: FCA.)

 

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "FCA bo namesto v Detroitu stopil pod žaromete v Las Vegasu"


Ivan36
7 leta 4 meseci nazaj

Haha super slika ja, Desni volan ? Torej so res GLOBALNI igralec?!

 
Poklon legendi: Volvo P1800
Rok Turk in Martina Nartnik sta prvaka centralno evropske cone