Novice

Honda Civic dobitnik priznanja za ženski avtomobil leta 2012

Honda Civic je dobitnik priznanja komisije za izbor ženskega avtomobila leta. Izbor je razdeljen na štiri kategorije: družinski avtomobil, luksuzni avtomobil, športni avtomobil in ekonomični avtomobil. Civic je bil izbran za zmagovalca kategorije ekonomičnega avtomobila. Honda Civic je zmagal v prijavljenem seznamu 300 avtomobilov, ki jih je nominiralo 20 članic žirije iz 11 držav po svetu.

Žirija za izbor ženskega avtomobila leta je ocenjevala Civic glede na kriterije, ki jih ženske upoštevajo, kadar kupujejo avto in vključujejo varnost, razmerje med ceno in vrednostjo, estetski videz, prostor za odlaganje, preprosto upravljanje, barva, privlačnost, vpliv na okolje in prijaznost do otrok.

Ob prevzemu priznanja je g. Konaka povedal: “To priznanje poudarja edinstveno zunanjo obliko in praktično notranjost, ki sta postali sopomenki za model Civic ter zadovoljujeta potrebe in želje kupcev v segmentu C v Evropi.”

Članici žirije Henny Hemmes in Sandy Myhre sta priznanje izročili Toshiakiju Konaki, direktorju oddelka za avtomobile pri Honda Motor Europe, na Hondinem razstavnem prostoru pariškega salona.

Vir: Honda

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Podeljena Volkswagnova nagrada za kakovost servisnih storitev 2012
Vic Elford in Hans Herrmann na startu kot predstavnika Porschejevega muzeja