Novice

i10 nove generacije zmagovalec »Autobest 2014«

Člani neodvisne avtomobilistične žirije Autobest so i10 nove generacije podelili prestižno nagrado Autobest 2014. To je že drugi Hyundaijev avtomobil, ki se ponaša z zmago, saj je leta 2012 ta laskavi naziv prejela Elantra.

Predsednik Autobest je ob podelitvi nagrade z navdušenjem dejal: »Hyundai i10 nove generacije je zaslužen zmagovalec, saj ponuja potrošniku popoln paket; prostornost, kakovost in odlične vozne lastnosti.”

i10 nove generacije je s proizvodne linije Hyundaijeve turške tovarne prvič zapeljal septembra 2013. V Sloveniji pa bo kupcem na voljo v drugi polovici januarja.

Autobest je druga največja neodvisna avtomobilistična žirija v Evropi, ki podeljuje eno najprestižnejših avtomobilističnih nagrad. Člani žirije uporabljajo jasen glasovalni sistem in vozila ocenjujejo na podlagi 13 kriterijev, vključujoč obliko, ceno, servisno mrežo, dobavo rezervnih delov, uporabnost, tehnološko dognanost, vlaganje v razvoj, nova delovna mesta, ekologijo, … ter določijo zmagovalca.

Žirijo sestavljajo ugledni novinarji iz 15 držav Srednje in Vzhodne Evrope. Glavni namen te mednarodne žirije je izbor avtomobila, ki predstavlja za sodobnega kupca najboljši nakup.

Vir: Hyundai

Mnenja uporabnikov

4 komentarjev za "i10 nove generacije zmagovalec »Autobest 2014«"


srcnik
10 leta 3 meseci nazaj

btw, slike imate od starega in novega modela

srcnik
10 leta 3 meseci nazaj

Oh kako užaljen in kar z retoriko začel napadat. (najprej nisem vedel, kaj ti ni jasno, potem sem pa ime videl) Pojdi si malo prejšnje zmagovalce pogledat (dacia logan, fiat linea…), sami hudi avti, pri katerih cena sploh ni najbolj pomembna… Samo ime nagrade Autobest pa daje slutiti, da je nagrada za najboljši avto. (kar je po mojem mnenju zavajujoče, zato sem tudi napisal obrazlago, ki je ti več kot očino nisi bil sposoben razumet) v bistvu gre pri tej nagradi za verjetno tebi ljubi slogan: največ avta za vaš denar

Marek_
10 leta 3 meseci nazaj

@srcnik Predvidevan, da si bil prisoten, če veš kako je bil izbran zmagovalec. Oglej si kakšen test novega i10, boš ugotovil, da cena ni njegov edini adut.

srcnik
10 leta 3 meseci nazaj

v bistvu je to nagrada novinarjev držav v razvoju, kar pomeni, da je cena veliki (največji) faktor…

 
Novi BMW M3 Limuzina in novi BMW M4 Coupe
BMW na NAIAS 2014 avtomobilskem sejmu v Detroitu