Novice

Michelinov izziv: priigrajte si svoje sanjsko potovanje

Kako pogosto sanjarite o sanjskem potovanju? Uresničitev sanj je preprostejša, kot si mislite.

Zamislite si popolno destinacijo, spakirajte stvari v kovček, pokličite prijatelje in jih obvestite, da sodelujete v igri MICHELIN Total Performance ter prejmite nagrado.

Vaša sanjska destinacija vas pričakuje.

Podjetje Michelin vabi avtomobilske navdušence k sodelovanju pri novi digitalni izkušnji, ki je del poletne promocijske akcije blagovne znamke, ki jo podjetje organizira v 5 državah srednje in južne Evrope.

Promocijska akcija Michelin ponuja sodelujočim zagotovljene nagrade v obliki bonov za gorivo ter možnost sodelovanja v igri za glavno nagrado. V promocijski igri lahko sodelujoči preizkusijo svoje sposobnosti in hkrati odkrijejo ključne dejavnike za varno in varčno vožnjo. Z igranjem spletne igre se sodelujoči potegujejo za nagrade, kjer je glavna nagrada sanjsko potovanje po izbiri. Inovativna znamka, vodilna v svetovnem merilu na področju transporta, ponuja virtualno vožnjo v svetu tehnologije MICHELIN Total Performance ter odkrivanje katere koli destinacije na svetu, ki si jo izbere srečni nagrajenec.
Z Michelinovo promocijsko akcijo želimo naučiti voznike in bodoče voznike o izzivih, ki prežijo na voznika med vožnjo. Za udeležence promocijske akcije je na voljo spletna igra, kjer je na zabaven in poučen način mogoče spoznati nasvete za varčnejšo vožnjo, z menjavo pnevmatik in pripravo na poletno sezono.

Povabite bralce, sledilce ostalo spletno skupnost k zabavnemu spoznavanju vožnje in možnostjo nagrade – sanjskega potovanja po izbiri.
Če želite več informacij o promocijski akciji.

Michelin

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Lemeža s Toyotinim Priusom na Rally Monte Carlo
Fordova ‘obleka pijane vožnje’