Novice

Nagradna igra: Udeležite se prvega slovenskega hokejskega derbija v novi sezoni lige EBEL

»In same zmage!« je ob predaji ključa novega Chevrolet Cruzea igralcem zaželel Jernej Kolbl, predstavnik znamke Chevrolet za Slovenijo, Hrvaško ter Bosno in Hercegovino. Kapetan HDD Tilia Olimpija Žiga Pance in ostali člani ekipe s trenerjem Hannujem Järvenpäänenom na čelu so si najbrž v istem trenutku zaželeli: “Iz tvojih ust v ušesa boga Hokeja!”. Čeprav je med njimi kar devet tujcev, je jezik športa bolj univerzalen, kot bi si morda lahko mislili.

Zaupanje je pomembna stvar. In dejstvo, da so se pri znamki Chevrolet v povezavi s podjetjem Avtotehna VIS iz Ljubljane odločili za podporo hokejistom Olimpije v obliki enoletne uporabe dvajsetih novih avtomobilov, to zaupanje več kot potrjuje. Hokej na ledu v zadnjih letih ponovno doživlja vzpon, obujajo se stare zgodbe, tradicionalno rivalstvo med jeseniškimi Železarji in ljubljanskimi Zmaji, obenem pa se vztrajno gradi nova podoba. In ker je že prav, da je vse novo tudi boljše, želijo zagnani pripadniki hokeju na ledu dvigniti športno kulturo in dogodke na nivo, ki daleč presega spopade navijačev in zapise o finančnem stanju klubov.

Očem in ušesom zanimive predstave, zmaji, ki bruhajo ogenj, plesalke, tekme maskot na ledu, nagradne igre. Vse našteto lahko poleg športne borbene igre doživite na obisku tekme v ljubljanski Hali Tivoli. Presenečeni boste nad številom mlajših obiskovalcev iz katerih raste novi navijaški rod. Tisti, ki bo znal pozitivno spodbujati svojo ekipo in ji na ta način pomagati do zmage.

Bodite torej drzni, naslednje tekme si ne oglejte po televiziji, ampak »v živo«. Z malo sreče si lahko s sodelovanjem v nagradni igri na naši Facebook strani v športnem duhu priborite dve brezplačni karti za ogled prvega letošnjega slovenskega derbija Ljubljane in Jesenic v ligi EBEL v ljubljanski Hali Tivoli 16. septembra 2011.

Vstopnici zmagovalcu nagradne igre na portalu Avtomobilizem.com podarja HDD Tilia Olimpija.

Pravila nagradne igre:

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi obiskovalci spletnega portala Avtomobilizem.com. Uporabniki, ki bodo pravilno odgovorili na zastavljeno vprašanje, bodo sodelovali v finalnem žrebanju za dve vstopnici za hokejsko tekmo HDD Tilia Olimpija : Acroni Jesenice 16.9.2011.
Nagradno žrebanje bo potekalo po zaključku zbiranja odgovorov 7.9.2011 v prostorih organizatorja nagradne igre. Nagrajenec/ka bo objavljen na spletnem mestu www.avtomobilizem.com najkasneje naslednji delovni dan po nagradnem žrebanju. Nagrajenec/ka bo nagrado prejel po pošti, najkasneje 7 dni po žrebanju.
S sodelovanjem v nagradni igri se uporabnik strinja, da Domenca Labs:
• vpisane osebne podatke uporablja za izvedbo akcije ter za pošiljanje obvestil in komuniciranje v zvezi s to akcijo;
• vpisane osebne podatke uporablja za pošiljaje elektronskih in pisnih obvestil komercialne in nekomercialne narave, vključno s ponudbami, akcijami in novostmi, ne glede na to, ali gre za ponudbe podjetja Domenca Labs ali tretjih oseb;
• vpisane osebne podatke uporablja za tržne in statistične raziskave.
Odločitev organizatorja o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro in temi pravili je dokončna in velja za vse sodelujoče. Pisni ugovori, ki niso skladni s temi pogoji, ne bodo upoštevani. Nagrade ni mogoče zamenjati za gotovino.
Organizator nagradne igre je Domenca Labs d.o.o.

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Škoda v Frankfurtu predstavlja predserijsko študijo MissionL
Nova paleta motorjev z zmanjšano prostornino – brez zmanjševanja razkošja in užitka v vožnji