Novice

Naj tretje mnenje

S sklepno prireditvijo se je včeraj končala druga sezona nagradne igre Naj tretje mnenje. Naziv Naj tretje mnenje 2011 si je letos prislužila Ajda Sitar iz Domžal.

Ajda Sitar je zmagala v vseh treh kategorijah in osvojila maksimalno število točk (36) ter tako prehitela drugouvrščeni tekmovalki Ivo Veršič in Katjo Vidmar, ki sta osvojili po 22 točk. Letošnje leto je bilo na portalu www.caranduser.com oddanih več kot 7.000 glasov in na družabnem omrežju Facebook podeljenih preko 700 „všeč mi je“. Zmagovalka je za nagrado za dober mesec dni prejela novega Volkswagna Beetla, katerega ključe sta mu izročila vodja prodaje pri Porsche Ljubljana, g. Sašo Bučan in urednik spletnega portala www.caranduser.com, Boštjan Horvat.

Kako je potekala nagradna igra Naj tretje mnenje 2011? Na spletnem portalu www.caranduser.com se je lahko vsaka polnoletna oseba z veljavnim vozniškim dovoljenjem B-kategorije prijavila na preživljanje 24 ur z njihovim izbranim vozilom in napisala svoje podoživetje (test). V sklopu desetih mesečnih glasovanj so se najboljši uvrstili v finale, kjer so dobili na uporabo novega Beetla za tri oziroma štiri dni in še enkrat strnili svoje vtise. Izbor je potekal v treh kategorijah. Glasovanje na spletnem portalu www.caranduser.com, družabnem omrežju Facebook, svoj kamenček v mozaik pa so pristavili vsi tisti tekmovalci nagradne igre Naj tretje mnenje 2011, ki se niso uspeli uvrstiti v finale. Seštevek vseh treh kategorij je na koncu dal skupnega zmagovalca. Kot že rečeno je zmagovalka prejela v mesečno uporabo novega Beetla, ki so ga podarili pri Porsche Ljubljana, d. o. o..

Tretja sezona Naj tretje mnenje (2012) je že v polnem zagonu in vsi željni drugačnega podoživetja z vozilom vljudno vabljeni k prijavi na testno vožnjo.

Besedilo: Boštjan Horvat

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Kolekcija oblačil s podpisom Dejana Zavca ekskluzivno na Petrolu
Jutri cenejši avtoplin na Petrolu