Novice

Največja Mini testna vožnja v Ljubljani

Mini je sinonim za edinstveno premium blagovno znamko z nepremagljivo karizmo in izvrstno kvaliteto proizvoda v kompaktnem segmentu avtomobilov. Gre za izraz aktivnega in spontanega življenjskega sloga, s pristnim navdušenjem.

Danes šteje znamka kar sedem modelov: Mini, Mini Countryman, Mini Clubman, Mini Cabrio, Mini Roadster, Mini Coupé ter Mini Paceman. Zato se se pri znamki odločili predstaviti projekt največje testne vožnje, ki bo trajala 100 dni, vse do 21. septembra 2013.

V testno floto bo vključeno več kot šestdeset vozil Mini, na izbiro bodo različni modeli in motorne različice. Posebnost projekta pa je daljše testiranje vozil Mini, saj si boste lahko Minija izposodili tudi za tri dni.

Lothar Schupet, generalni direktor BMW Group Slovenija, je na današnji predstavitvi projekta povedal: »Mini bolj kot katerakoli druga blagovna znamka v avtomobilski industriji izraža močno čustveno in osebno povezanost med voznikom, vozilom in blagovno znamko. S projektom želimo še povečati prepoznavnost in priljubljenost znamke Mini v Sloveniji. Doživetje vožnje z vozili Mini je prav posebna izkušnja. Zato pričakujemo tudi, da bomo s testno vožnjo prepričali marsikatero stranko za nakup vozila Mini.«

In še preizkušnja: SUP-anje oziroma stoječe veslanje na vodi je ta hip ena izmed  najbolj modnih športnih aktivnosti. V družbi trimetrske Mini račke je bilo  SUP-anje po Ljubljanici v središču glavnega mesta še posebej zabavno.

Prijave in dodatne informacije so na voljo na spletnem mestu: www.testiraj.mini.si

Besedilo: Gašper Pirman povzeto po sporočilu za javnost BMW Group Slovenija. Foto: Gašper Pirman.

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
BMW Clean Water Regatta
Nova Opel Insignia – Motorna in infozabavna revolucija