Novice

Nissan Juke se odpravlja z Ministry of Sound na napovedano poletno turnejo

Nissan bo svojo crossover povezovanje, po novem tudi čez glasbo z Ministry of Sound, z globalno ultimativnim mobilnim zvočnim sistemom – Juke Box – obeležil z 12-tedensko evropsko turnejo, Poletna sezona Juke Box.

Pestro dogajanje se bo pričelo konec tega tedna v Veliki Britaniji v Thrope Parku, kjer se bo Nissanov Juke Box pojavil na razprodani klubski noči Ministry of Sound v adrenalinskem parku. Med vrhunce dogajanja preostanka turneje gre uvrstiti gostovanje na festivalu Zomerkriebels na Nizozemskem (7. julij) in na dirki Formula Student 2012 v Silverstonu v Veliki Britaniji (13. julij). Sledilo bo gostovanje izjemnega zvočnega sistema v svetovnem merilu 20. julija v legendarnem super klubu La Terrazza v Barceloni. Nato se bo turneja usmerila nazaj v Veliko Britanijo, kjer bo Juke Box podprl nastop umetnika Ministry of Sound HADOUKENA, ob njegovem živem nastopu konec meseca v legendarnem Boxu v Ministry of Sound v Londonu.

Nissan Juke Box, najmočnejši mobilni zvočni sistem na svetu, je plod sodelovanja Nissana, Ministry of Sound in priznane družbe Martin Audio. Doseže izjemno zvočno moč 18.900 W in glasnost več ko 150 db (glasneje od jumbo jeta ob vzletu).

V več kot 12 tednih bodo z unikatno izdelanim Juke Box, s prostorom za DJ in vgrajenim sistemom osvetljevanja nastopali najbolj priljubljeni domači DJ kluba Ministry of Sound, med katere sodijo Shane Kehoe, Joelle Atkis in gostitelj radijske oddaje Nissan Juke Box Sessions Des Paul.

Na vseh postajah turneje Summer Session bodo nastopi ekskluzivnih DJ snemani v vgrajenem digitalnem radijskem studiu Juke Boxa.

Ljubitelji plesa po vsej Evropi bodo tako lahko uživali v nastopih ekskluzivnih DJ tudi ob poslušanju radijske oddaje »Nissan Juke Box Sessions«, ki bodo na sporedu med 5 in 7 uro popoldan po angleškem času na spletnem digitalnem radiu Ministry of Sound (www.ministryofsound.com/radio). Posnetki bodo na voljo tudi preko brezplačnih Ministry of Sound Radio aplikacij na iTunes v Evropi (poiskati je potrebno Ministry of Sound Radio v iTunes App store).

Privrženci Facebooka lahko sledijo nastopom tudi preko uradne Facebook strani Nissan Juke. Kot dokaz zavezanosti Nissana, da najbolj zveste privržence postavlja na prvo mesto, jim ta inovativna tehnologija omogoča izbiro najbolj priljubljene glasbe za prihodnje nastope in dogodke, kakor tudi priklop na radijski program, kar jim bo omogočalo slediti dogajanje na turneji.

Objavljeni sta bili tudi dve končni spletni epizodi nastajanja Juke Boxa, od zasnove in izdelave do svetovne premiere na vztrajnostni dirki 24 ur Le Mansa, manj kot 48 ur po tem, ko je bila izdelava zaključena.

Gledalci lahko tako pogledajo v zakulisje prve postaje na vseevropski turneji Juke Boxa v Meki avtomobilskega športa v Le Mansu. Na posnetku so zabeleženi tudi prvi nastopi DJ Ministry of Sound, med katere sodijo Dixon Brothers, Joelle Atkis in gostitelj radijske oddaje Nissan Juke Box Sessions Des Paul.

Turneja Juke Box Summer Sessions:

• 7. julij – Ministry of Sound na festivalu Zomerkriebels, Nizozemska
• 13. – 14. julij – Formula Student 2012, Silverston, Velika Britanija
• 20. julij – Ministry of Sound v La Terrazza, Barcelona, Španija
• 26. julij – HADOUKEN! V živo v Ministry of Sound, London, Velika Britanija
• 28. julij – Ministry of Sound, Millers, Hag, Nizozemska
• 4. avgust – Spindler & Klatt, Berlin, Nemčija

Dodatni datumi in kraji turneje bodo objavljeni v prihodnjih tednih.

Vir: Ford

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "Nissan Juke se odpravlja z Ministry of Sound na napovedano poletno turnejo"


mropc
11 leta 9 meseci nazaj

dejansko me zanima na kateri hz in kje so izmerili 150db. v portu?

 
Nissanu LEAF rekord na Goodwoodu
X Games Los Angeles: zlata medalja za Sébastiena Loeba!