Novice

Nissanova enigma segmenta B

V medijih krožijo ugibanja ali gre za vpogled v novo generacijo Jukea ali za radikalno športno izvedbo Z znamke Nissan, ki je danes posredovala prvo prikrito računalniško generirano sliko novega križanca segmenta B.

Tudi s priloženim sporočilom za javnost si nismo mogli kaj dosti pomagati:

“Nissan je s svojimi prepoznavnimi in neverjetno uspešnimi vozili, kot so Juke, Qashqai in X-Trail, utrl pot razredu križancev (Crossover). Po zaslugi kombinacije robustnega videza, stroškov uporabe na ravni petvratnih limuzin, tehnologij iz prestižnih vozil in visoke kakovosti je bilo po vsej Evropi prodanih že več kot 2,5 milijona vozil iz tega razreda. Ali lahko Nissan z nadaljevanjem svojih inovacij premakne mejo še dlje? Kaj pa, če je Nissan ustvaril nov način doživljanja vožnje? Odgovore boste izvedeli na frankfurtskem avtomobilskem salonu.”

Iz slike je sicer moč razbrati Nissanove oblikovalske poteze, ki jih je prikazal že pri Maximi in Muranu. Črn pokrov motorja bi bil lahko napoved novega radikalno športnega modela z oznako Z, a bi znala Nissanova odločitev, da bo naslednji model Z križanec, razburiti puriste.

Več bo jasno v naslednjih dneh ter povsem razkrito najkasneje naslednji teden v Frankfurtu.

Avtomobilizem.com (Vir: Nissan, Autoblog, Autocar. Foto: Nissan).

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Najmočnejši in najhitrejši serijski športni terenec
Porsche je prenovil legendarni model 911 Carrera