Novice

Novi Mini

Novi original – izrazito poznan, vendar čisto svež v vseh pogledih. Mini je postavil standard že leta 2001, ga leta 2006 še dvignil in danes uspeh zopet ponavlja.

Mini je danes predstavil novo vozilo, ki definira celoten segment od leta 2001.

Kljub temu, da je novega Minija moč takoj prepoznati – nekaj samoumevnega pri tako globalno prepoznavnem oblikovanju – je vozilo popolnoma novo v vseh pogledih. Vse komponente so bile na novo preoblikovane, z namenom, da se še bolj optimizira njihove funkcije, zmogljivosti in stil.

Rezultat vsega truda je, »Novi original«, Mini, ki je že tako izrazito prepoznan, a vendar izboljšan v vseh pogledih. Predstavlja znatne izboljšave v tehnologiji, izkoristku in moči agregatov, vozni dinamiki, kvaliteti in – jasno – personalizaciji. Znotraj je novi Mini, z vsemi akustičnimi izboljšavami, še tišji od predhodnika.

Novi Mini je od predhodnika prostornejši, varnejši, dodelan do še višje ravni in zagotavlja vozniku še bolj dinamično in zmogljivo izkušnjo za volanom.

Novi koncept zaslona v LED tehnologiji, prvi svoje vrste, posreduje vozniku vrsto vizualnih informacij med upravljanjem vozila in ustvarja pravo premium vzdušje. Odseva odraslost in samozavest skozi oblikovanje in inženiringom znamke Mini. Je vozilo, ki proslavlja svojo britansko dediščino in je hkrati trdno odločeno, da povede znamko Mini v drugo polovico desetletja in še naprej.

Glavni poudarki:

Moderna evolucija klasičnega Mini oblikovanja, z mnogo izboljšavami in še višjo kakovostjo
Premiera novih, revolucionarnih 3-valjnih agregatov
Vrhunska povezljivost in premium tehnologija skupaj z novo opremo asistence za voznika
Novi interaktivni koncept zaslona z LED tehnologijo
Neverjetna Mini vozna dinamika, ga naredi še bolj zabavnega
Proizveden v tovarni v Oxfordu
Na trg prihaja spomladi 2014

Vir: BMW Group

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Naučite se spretnosti zimske vožnje
Konceptni Ford Edge kot novi veliki razkošnejši SUV za Evropo