Novice

Novi poudarki za BMW X1

BMW X1 je odličen primer čistega užitka v vožnji, drzne oblike in premium značaja, ki je brez konkurence v svojem razredu. Spomladi leta 2014 kompaktni BMW X1 še dodatno dviguje standard za ta segment s privlačnimi zunanjimi poudarki, bolj prefinjenim notranjim ambientom in inovativnimi funkcijami opreme. Naboru funkcij BMW ConnectedDrive smo dodali najnovejše internetne storitve, da bi voznikom zagotovili sodobne „povezljive načine življenja“ z najboljšimi mobilnimi storitvami, ki so na razpolago.

Elegantne in drzne odprtine za zrak v sprednjem odbijaču poudarjajo športen in markanten videz BMW X1. Osnovna oprema zdaj vsebuje tudi dnevne žaromete. Prav tako nova pri tem modelu vozila so tudi privlačno oblikovana 17-palčna lahka aluminijasta platišča z obliko V-spoke. Paleti barv karoserije pa smo dodali še kovinsko barvo Sparkling Brown, ki je na voljo za BMW X1.

Pri naročilu v izvedbi BMW xLine, BMW Sport Line ali s paketom opreme M Sport je površina maske kombinirane instrumentne plošče prekrita z mehkim materialom s poudarki šivov, kar daje vozilu prefinjeno eleganco. Notranje okrasne obloge v okviru dodatne opreme prav tako krasijo notranjost z izbiro ekskluzivnih poudarkov v visoko sijajni črni barvi, mat Coral Red ali Pearl-Gloss Chrome. Vstopna letev iz nerjavečega jekla, ki ščiti spodnji rob pokrova prtljažnika, je še ena izmed izboljšav, ki daje BMW X1 njegovo značilno drugačnost.

Razširjena paleta storitev BMW ConnectedDrive, ki bo na voljo spomladi 2014, bo omogočila BMW X1, da bo še okrepil svojo vodilno vlogo na področju inteligentne povezljivosti v svojem segmentu vozil. Pri naročilu z navigacijskim sistemom in možnostjo storitev ConnectedDrive je na voljo vedno večje število mobilnih storitev – lastniki se lahko nanje naročijo kadarkoli, tudi po nakupu vozila. Inovativne funkcije se lahko vključijo v operacijskisistem avtomobila prek aplikacij, s pomočjo pametnega telefona ali kartice SIM, ki je vgrajena v vozilu. Izbrane aplikacije bodo združljive s telefonom Apple iPhone in s pametnimi telefoni z operacijskim sistemom Android. Med novimi storitvami, ki bodo na voljo za BMW X1, bosta Online Entertainment in ECO PRO Analyser. (Ni na voljo v vseh državah.)

Vir: BMW

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
BMW Z4 v izvedbi Pure Fusion Design
Nov Renault PRO+ center v Ljubljani